Sunday, 29 May 2011

Followers Ke-200 Skytech BELOG


,Alhamdulillah... followers Skytech BELOG da mencapai 200 orang...
,Terima kasih sebab menyokong blog yang masih mentah ni...

,Entri petang ni khas untuk followers Skytech BELOG yang ke-200...

Nak tahu siapa...??

Ni header blog dia... hee ~



Nak tahu apa ada kat blog ni... SILA la terjah ye... !! (^^,)



NOTA KECIL :

,Terima kasih sekali lagi.... tak tahu nak kata apa da... heee ~


**Terima kasih kerana membaca entri Followers Ke-200 Skytech BELOG

14 comments:

  1. blog zana x nak d review kan kew ? kehkeh ^^

    ReplyDelete
  2. @Nur Syazana Mohammed Sani

    ehe... zana followers ke-196...

    ala... kalau tunggu sikit jer lagi tadi mesti blog zana dpt direview kn...?? (^^,)

    ReplyDelete
  3. terima kasih banyak2....datang ke blog sya yang tak seberapa tu....

    Ingin rasa memakan kari,
    Kari cendawan batang keladi;
    Girang rasa tidak terperi,
    Bertemu tuan yang baik budi.

    Mari tuan kita menari
    Menari bersama,di hari pagi
    Terima kasih ucapan di beri
    Kalau ada masa, datang lah lagi.......

    http://cayob.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. smoga blog awk mkin hebat! :) nyway thnx terjah blog rizz n rizz da folo izzat!

    ReplyDelete
  5. dah singgah follow2 la ek.^^.
    follow me back

    ReplyDelete
  6. @GadisARMY

    erm... blog sy biasa2 je... tk hebat... sy cuma suka menulis... cari kawan baru... tu je... heee ~

    heee.. ur welcome.. (^^,)

    ReplyDelete
  7. @Honey Barney

    ehe... nak wat cmner... lucky number 200.. siapa cepat dia dpt... heheh~

    ReplyDelete
  8. hehe maaf semalam tak sempat nak ushar2 sebab masa dah time huhu...

    wahh tak sangke lak myra follower awak yang ke-200 hehe.

    thanks ehh incik Izzat ^^"

    sorry belum ada header lg tu huhu ~

    ReplyDelete
  9. @Aishah Amira

    hee... takpe la... its OK...

    tu la.. smlm tiba2 byk pula yg follow blog ni...(^^,)

    ur welcome myra...

    hee... ok la tu.. nnt wat la header bila ada masa...thankz again sbb follow blog buruk ni... huh~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com