Saturday, 20 August 2011

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Haa...sebelum menunggu untuk update entri baru...idea pon belum datang lagi ni...nak join dulu segmen Ini Kisah Tia...nak join KLIK banner di bawah ni... (^^,)



NOTA KECIL :

Skytech BELOG ni berat tak..? Komen la seikhlas yang boleh ye..kalau berat ke..ringan ke..tulis je kat ruangan komen tu...hee...

**Terima kasih kerana membaca entri SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

74 comments:

  1. blog bro tk berat pun..aku tengok ok je..

    ReplyDelete
  2. belog ni







































    SUmpah


































    RINGaN !!!!!!


    Sy tag kamu..

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/saya-nak-join-bloglist-blogfynacom.html

    ReplyDelete
  3. kalau masuk versi mobile, cpt je loading.

    ReplyDelete
  4. ringan jer aku bukak ni.haha

    ReplyDelete
  5. @ArulchelseA

    thankz bro..kalau blog ni berat..jgn segan2 cakap ye..hee~

    ReplyDelete
  6. @SoLy SoLicious

    thankz SS...cuak baca komen ni sampai ke bawah..huuhhh...

    thankz tag sy..(^^,)

    ReplyDelete
  7. @Santri T.P.I.N.I

    hee..masuk versi mobile mmg laju la..(^^,)

    ReplyDelete
  8. @H.J

    haha..thankz bro..mane tahu blog ni berat ke kan..? (^^,)

    ReplyDelete
  9. x berat dah skytech.. ringat je :)

    ReplyDelete
  10. @Freaky

    ye la..risau jugak..mana la blog aq ni pikul beban yg berat ke..hee..

    thankz freaky.. ;)

    ReplyDelete
  11. Tia ni memang jenis yang agak terus terang jugak .. kalau Tia rasa Tia patut tegur , Tia mesti akan tegur punya .. tapi , jangan risau .. blog ni langsung tak berat . smooth saje :)

    thanks joinnnnn ...

    ReplyDelete
  12. x berat pun..mybe sbb xbyk widget..sgt2 simple..but nice..keep it up ezad~

    ReplyDelete
  13. blog ni x berat sgt pon..kemas jep.. :)


    http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    ReplyDelete
  14. @tia @ Ini Kisah Tia

    hee..thankz Tia sebab buat segmen ni..boleh la nak tahu pendapat blogger lain kalau2 blog ni berat ke..hee~

    ReplyDelete
  15. @FARIZA AINA

    terima kasih jiran..hee..sy lebih suka simple2..ni pon rasa macam berserabut lagi..hee~

    ReplyDelete
  16. ringan je ni..mesra penggun gitew haha

    ReplyDelete
  17. @iMBobo

    thankz iMbobo..
    bukan mesra alam ke iMbobo..haha~

    ReplyDelete
  18. lambat sikit ajer..:)
    .. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)masih masuk dengan senang hatinya..:)

    ReplyDelete
  19. blog ni? ish... macam lesung batu! tunggu 3jam baru abis loading... tutp je blog ni!









    hahahha... ok, memng kejam kan.. relax la, jgn nangis.. nk gurau2 ngn member je ni... :P

    blog ni ringan ke berat, ari2 kb dtg gak.. tp ringanlah!

    ReplyDelete
  20. laju je loading..
    ok lettew..keh3

    ReplyDelete
  21. Sangat ringan ler derrrr...
    Tips?
    Ho-ho-ho!

    ReplyDelete
  22. @PeRmAtA bIrU

    hee..lambat sikit ye..mungkin sebab gambar2 dalam entri blog ni ada yg sy tak compressed kot..tu yg lambat sikit loading..

    ReplyDelete
  23. @kotak bulat

    haha..ayat kejam betul la KB ni..(^^,)

    waahhh...bodek lebih ni..hee..thankz KB..sbb hari2 dtg..wahaha..

    ReplyDelete
  24. @anamizu

    hee..thankz..kalau laju ke..slow ke..jgn segan2 nak komen..(^^,)

    ReplyDelete
  25. @My Name is Mar

    ringan..hee..thankz..
    tips..? kurangkan widget..hee~

    ReplyDelete
  26. sangat ringan..no komen hehee

    ReplyDelete
  27. @Bro ahmad

    lambat loading 1 saat dari blog bro..hee~

    ReplyDelete
  28. berat macam gajah, kekeke
    ok tipu. tak pun :) ringan macam semut :D

    ReplyDelete
  29. @twinkeenabilah

    waaa...ni nak meraung ni..berat ye blog ni..eh..tipu je ye..haha...

    ringan ye..? thankz...(^^,)

    ReplyDelete
  30. blog skytech ni tak berat lah. biasa je. jom komen blog saya pulak :)

    http://faridaheizzati.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    ReplyDelete
  31. arh!..beratnya blog ni !...

    hehehe..just kidding ...ringan ja ..^.^..

    ReplyDelete
  32. cepat gila loading .
    tak berat langsung .
    :)

    ReplyDelete
  33. weh ko bg makan apa blog ko ni sampai berat sangat?
    kakaka
    aku guro je
    blog ni ringan tapi blog aku lagi ringan la, bukan aku yg cakap ko yg cakap
    hehe :)

    ReplyDelete
  34. blog nie sah sah la ringan. :D

    ReplyDelete
  35. blog kesayangan shera.. ofcoz lar tak berat kan.. ^_^

    ReplyDelete
  36. singgah dr segmen :)

    blog ezad okey, ringan je :)

    ReplyDelete
  37. @☀ Izzaty Hedry☀

    haha...cuak ni..engatkan betul2 berat blog ni..hee~

    thankz zaty..(^^,)

    ReplyDelete
  38. @izni

    da kurangkan berat blog ni..kalau dulu2 ye memang berat...hee~

    ReplyDelete
  39. @AzatLazat

    beza sikit je..tak sampai 1 saat pon..hee~

    ReplyDelete
  40. @aena jamil.

    hee..sah ye..thankz sbb singgah dan komen...yihaaa~

    ReplyDelete
  41. @Danial Razak

    kalau ada yg kurang bagitahu je..hee~

    thankz sebab komen..(^^,)

    ReplyDelete
  42. @Shaherah

    nak pengsan kejap boleh tak shera..? haha...

    ReplyDelete
  43. @[sutera kasih]

    ringan ye..tak tahu da nak kasi ringan lagi macam mana..hee~

    ReplyDelete
  44. thanx coz sudi komen di blog diela..
    blog nie ringan sgt2..
    senang hati dtg cnie
    lain kali diela dtg lg yer :)

    ReplyDelete
  45. pke la.. tp mse sye masuk, entry lbat load.. but since semua ckp blog ni ringan, so maybe the problem is my line.. btw, gud job. blog ni kemas!

    ReplyDelete
  46. ringan ringan! sng je nk loading..hehe

    ReplyDelete
  47. blog ni ringan. loading pun laju . Jom terjah blog miss pulak =)

    http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

    ReplyDelete
  48. @G3-lina

    hee...entah la..sy pon konfius ni..blog ni ringan ke berat..

    ReplyDelete
  49. @mary ann ;)

    hee..ringan ye..yezz..kalau ada yg tak kena..bagitahu ye...(^^,)

    ReplyDelete
  50. blog ni sllu lawat, mmg xslow pon loading even broadband dh semput ekeke

    ReplyDelete
  51. laju macam keretapi. haha :D

    ReplyDelete
  52. @Princess Feyqa

    hee..yeke..takut yg pakai bb macam berat nak loading blog ni..tak berat ye..? hee~

    ReplyDelete
  53. @hira

    haha...yeke..? cm bodek je..haha~

    ReplyDelete
  54. seyes tak berat..
    cepat je loadingnya..
    hepi blogging yaw..:)

    ReplyDelete
  55. @miss usse

    thankz miss usse..(^^,)

    happy blogging to you too..:)

    ReplyDelete
  56. okey jer ..
    xberat pun ..
    !keep blogging~

    ReplyDelete
  57. @miezah

    tq miezah..happy blogging to you too..hee~

    ReplyDelete
  58. blog ni ok je, ringan. cuma berat bila broadband tea limit. kehkehkeh. ;p

    ReplyDelete
  59. @Tea Dno

    hee..kalau line internet slow kat rumah ezad..samalah..mmg slow la loading..haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com