Wednesday, 5 October 2011

Saya nak edit blog percuma!


Nak Kotak Bulat edit blog secara percuma...Klik SINI...

Wahhh...Kotak Bulat nak tolong editkan blog secara percuma ni...sebenarnya memang da lama nak renovate blog ni tapi sampai sekarang masih tertangguh lagi plan nak renovate blog ni...haa..memang kena la masanya ni...KB nak edit secara percuma pulak tu....hee...

#Kriteria blog yang memang selalu diimpikan Skytech Belog


1) Berat blog
Blog ni da terlebih berat...kalau boleh memang nak ringankan sikit kapasiti Skytech Belog ni dibawah 100kb...baru senang dan laju nak loading...

2) Header 
Huuhhh..header blog ni pun da lama tak bertransformasi....setakat ni baru dua header sepanjang berblog ni...blog lain da banyak kali tukar header...jelez ni...hehe...

3) Susun atur blog
Haa...susun atur blog pun mainkan peranan yang penting kan dalam setiap blog...biarlah simple dan sejuk je mata memandang...susun atur blog yang sekarang ni macam mana..? Serabut ke..? huhu...


P/S : Kotak Bulat memang jiran blog yang baik kan....jom la join sekali...KB nak edit blog percuma ni...tak nak ke..? hee.. :D


NOTA KECIL :

Huuuhh...banyak persaingan ni...mesti da banyak blogger yang join ni...komen terbanyak kat entri ada hadiah misteri ni...ada sape nak komen tak? heee... 

**Terima kasih kerana membaca entri Saya nak edit blog percuma!

17 comments:

  1. hohoho semoga berjaya bro.. heeee :)

    ReplyDelete
  2. bro pun perasan..dari dulu template ni je,,bro dah tukar 15 template blog sepanjang 6 bulan hahaa

    ReplyDelete
  3. semoga KB bermurah hati edit la belog ni..teheee

    ReplyDelete
  4. aku pasrah je dgn ape yg de kat blog aku tu hehe

    ReplyDelete
  5. teringin jugak nk suh org editkan~~~

    ReplyDelete
  6. kekekekee
    nak leeeee
    nnti nak joinnnnnn jugaaaakkkk

    ReplyDelete
  7. mcm best je segmen ni..free edit lak tu..nak cuba la..

    ReplyDelete
  8. rasa mcm nk join jgk la utk blog yg satu lagi..good luck ezad !!! hehe

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen kotak bulat

    http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/menarikhadiah-misteri-menanti-anda.html

    ReplyDelete
  10. dah lama tak tengok blog tea wane pink..kekeke..

    ReplyDelete
  11. wah untung la kan ada org na tolong wat free... KB tu awek ko ke bro?hahak gurau je :p

    ReplyDelete
  12. @Suhazli

    haha...statement agak kontroversi tu bro..HAHA...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com