Monday, 10 October 2011

Senarai Jom Tukar Ver 1.2

Senarai blogger yang join SEGMEN JOM TUKAR DAN KENAL RAKAN BLOGGER :


#61-75

#76-90
76 http://shimaituaku.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
77 http://sabrinaazhar.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
78 http://mutiaralife.blogspot.com/2011/10/segman-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
79 http://anempinky.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
80 http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
81 http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
82 http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
83 http://izzatijer.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
84 http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
85 http://nurulauni123.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
86 http://sweettedy.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
87 http://kederatmuda.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
88 http://asimplestgirlstory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html
89 http://nrsyanana.blogspot.com/2011/10/terjebak-terjebak_10.html
90 http://deepylo00p.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html


#91-99

P/S : Ada link yang not found ni..heee~

--->> KLIK SINI untuk ke senarai Jom Tukar Ver 1.0
--->> KLIK SINI untuk ke senarai Jom Tukar Ver 1.1

-- UPDATE! SEGMEN TELAH DITUTUP --

NOTA KECIL :

Haa...jom terjah blog rakan blogger ni...mana tahu ada yang berminat nak tukar Feed URL ataupun dimasukkan link blog dalam bloglist suka sama suka...kedua belah pihak dapat manfaat kan...semuanya di hujung jari anda ! hee....

**Terima kasih kerana membaca entri Senarai Jom Tukar Ver 1.2

11 comments:

  1. pengsan bro tengok ramai yang join huhuu...serang !! bb mcm siput pulak sabor je la

    ReplyDelete
  2. @Bro ahmad

    hee...banyak jugak la bro..semput aq nak listkan...:D

    jom buat serangan malam2~

    ReplyDelete
  3. tadi masa version 1.o dan 1.1 sy bw dari atas ke bawah. tapi kali ni amik link yg paling bawah dulu bru pelan2 ke atas. lenguh mata nih.. hehe :P


    bro,, actually ada blogger yg dh delete entry segmen bro ni la. cuba bro check yg dari num 91 ke 100. haa nanti bro jumpe sape yg delete entry. hehe :P

    ReplyDelete
  4. @faridah nazurah

    sy pun da lemau tengok skrin lappy ni...:)

    kena buat spotcheck ni..hee~

    ReplyDelete
  5. ramainye yg join? haha.. bagus r tu.. gud luck ezad

    ReplyDelete
  6. done! :D ada lagi tak? haha

    ReplyDelete
  7. @hira

    haha...99 ni pun da semput..nak lagi..aiyooo hira..haha~

    ReplyDelete
  8. akhirnya,dpt jugak hbs bw..maaf lambt bw,hehe=)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com