Friday, April 27, 2012

Movie, Gift And Treat

> Whats Up Guys...

Haa...bila baca entri kat blog Zuan ni tadi...serius, memang rasa macam baru semalam saja jumpa...padahal kali terakhir jumpa dulu Februari lepas...dan buat kali kedua akhirnya dapat jugak buat small gathering dengan Zuan dan DN masa Premier Screening The Avengers kat OU malam tadi...hee...

Lepas habis tengok The Avengers tu lepak minum kejap sampai aku sesat la nak cari tempat tu...maklum la...belum pernah masuk lagi area situ...da malam pulak tu...memang tak cam jalan la...nasib baik jumpa jugak la tempat tu setelah hampir 30 minit mencari...mungkin lebih...HAHA...

Thanks Zuan for the gift...

Haa, sebelum balik tu dapat pulak gift dari penulis Saiazuan Blog sebab jadi top comentator untuk bulan March...by hand tu..special sikit...kan zuan...HAHA...thanks again...really appreciate it...harap boleh jumpa korang lagi next time...

Movie, Gift and Treat...AWESOME !
Thanks...

Thanks DN untuk dinner semalam...picture credit tu Zuan (,^^)

NOTA SKYTECH :

Huhh, tak sempat lagi nak buat review movie The Avengers...sebab sampai rumah pun dekat pukul 2 pagi...hee...maybe next entri...


P.S - Semalam satu gambar pun aku tak snap masa kat OU jumpa dengan mereka ni...
terlampau excited nak tengok The Avengers...sengal kan....HAHA (,^^)

32 comments:

  1. bila lg dpt jumpa camni kan.. sobsob..

    ReplyDelete
  2. @aRa ❤ aFiq™ : hee...tu la..semalam keluar duit minyak je...hee...btw, thanks to them..:D

    ReplyDelete
  3. wah,dh tgk the avengers ye. makan burger king tuh.huhu, eh, burger king ke carls junior?

    ReplyDelete
  4. @deqnoor : mungkin ada rezeki nanti boleh jumpa lagi mcm ni..:D

    ReplyDelete
  5. @Rozuan Ismail : malam tadi da tengok..hee..bukan carls junior..burger king..:D

    ReplyDelete
  6. wah hari yang sgt indah
    nak jugak nak jugak

    hehe :D

    ReplyDelete
  7. @sis92 : join la contest Nuffnang...boleh la jumpa2 kalau dpt sekali...hee~

    ReplyDelete
  8. err apa hadiahnya tu?

    cer bukak n tayang sikit

    ReplyDelete
  9. untungla..hehee.. bile ezad nk belanja siswi?? haha

    ReplyDelete
  10. @cinta siswi : hee...ezad pun dpt free je ni ahakkksss...

    ReplyDelete
  11. @ஜ miss klanika ஜ : hee..bukannya selalu kan..sekali sekala...:D

    ReplyDelete
  12. best ke idok cite tu (hehe den psiko kau lagi )

    ReplyDelete
  13. ces ezad dpt dlu..adiah sy x smpi lg huhu

    ReplyDelete
  14. @faridah nazurah : haha..tak habis2 lagi ke nak psiko2 ni..hee~

    ReplyDelete
  15. @Eera Shera : hee..ezad dapat by hand...hee..mungkin nanti sampai la tu..:D

    ReplyDelete
  16. @nasir hamzah : hee...bukannya selalu dapat mcm ni...sesekali mcm ni mmg best..;D

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum ezad...tahniah yer dpt hadiah dr blogger..:)

    ReplyDelete
  18. Jap. Apasal rmai gila org dpt hadiah harini? Jealousnyaa! Tak prnh join giveaway n segmen pulak. Tp tgk mcm syok la. Apapun, tahniah bro! Mudah2han murah rzeki lg! Hrini sy pun nk tgk The Avengers tu, wakaka!~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com dan sudi meninggalkan komen/kritikan membina...dan terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2015

Alexa Rank Ezadskytech.com