Movie, Gift And Treat Movie, Gift And Treat | ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com

Friday, April 27, 2012

Movie, Gift And Treat

> Whats Up Guys...

Haa...bila baca entri kat blog Zuan ni tadi...serius, memang rasa macam baru semalam saja jumpa...padahal kali terakhir jumpa dulu Februari lepas...dan buat kali kedua akhirnya dapat jugak buat small gathering dengan Zuan dan DN masa Premier Screening The Avengers kat OU malam tadi...hee...

Lepas habis tengok The Avengers tu lepak minum kejap sampai aku sesat la nak cari tempat tu...maklum la...belum pernah masuk lagi area situ...da malam pulak tu...memang tak cam jalan la...nasib baik jumpa jugak la tempat tu setelah hampir 30 minit mencari...mungkin lebih...HAHA...

Thanks Zuan for the gift...

Haa, sebelum balik tu dapat pulak gift dari penulis Saiazuan Blog sebab jadi top comentator untuk bulan March...by hand tu..special sikit...kan zuan...HAHA...thanks again...really appreciate it...harap boleh jumpa korang lagi next time...

Movie, Gift and Treat...AWESOME !
Thanks...

Thanks DN untuk dinner semalam...picture credit tu Zuan (,^^)

NOTA SKYTECH :

Huhh, tak sempat lagi nak buat review movie The Avengers...sebab sampai rumah pun dekat pukul 2 pagi...hee...maybe next entri...


P.S - Semalam satu gambar pun aku tak snap masa kat OU jumpa dengan mereka ni...
terlampau excited nak tengok The Avengers...sengal kan....HAHA (,^^)

32 blogger serang Skytech:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe small matter :)

Ezad Skytech said...

@Muhammad Saiazuan Norhalik : thanks again dude..:D

cik najihah said...

hangpa cm kembar :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah best la dpt sume pwee :D

Ezad Skytech said...

@cik najihah : kembar tak seiras...haha~

biela bell said...

eh2..tak jeles pun ;p

deqnoor said...

bila lg dpt jumpa camni kan.. sobsob..

Ezad Skytech said...

@aRa ❤ aFiq™ : hee...tu la..semalam keluar duit minyak je...hee...btw, thanks to them..:D

Rozuan Ismail said...

wah,dh tgk the avengers ye. makan burger king tuh.huhu, eh, burger king ke carls junior?

Ezad Skytech said...

@deqnoor : mungkin ada rezeki nanti boleh jumpa lagi mcm ni..:D

Ezad Skytech said...

@Rozuan Ismail : malam tadi da tengok..hee..bukan carls junior..burger king..:D

sis92 said...

wah hari yang sgt indah
nak jugak nak jugak

hehe :D

Ezad Skytech said...

@sis92 : join la contest Nuffnang...boleh la jumpa2 kalau dpt sekali...hee~

Lea Isnawi said...

err apa hadiahnya tu?

cer bukak n tayang sikit

cinta siswi said...

untungla..hehee.. bile ezad nk belanja siswi?? haha

Ezad Skytech said...

@cinta siswi : hee...ezad pun dpt free je ni ahakkksss...

ஜ miss klanika ஜ said...

wahh sempat lagi tue. dgn gift bagai.

Ezad Skytech said...

@ஜ miss klanika ஜ : hee..bukannya selalu kan..sekali sekala...:D

faridah nazurah said...

best ke idok cite tu (hehe den psiko kau lagi )

Eera Shera said...

ces ezad dpt dlu..adiah sy x smpi lg huhu

nasir hamzah said...

the best lah ek en ezad.. hehe

Ezad Skytech said...

@faridah nazurah : haha..tak habis2 lagi ke nak psiko2 ni..hee~

Ezad Skytech said...

@Eera Shera : hee..ezad dapat by hand...hee..mungkin nanti sampai la tu..:D

Ezad Skytech said...

@nasir hamzah : hee...bukannya selalu dapat mcm ni...sesekali mcm ni mmg best..;D

cik ika said...

untnglah..jeles2

Hanie Dew said...

Waaa ape dlm bungkusan tu.

Ieyza Afieyna said...

wah.. untung lar die.. hehe

maszull said...

assalamualaikum ezad...tahniah yer dpt hadiah dr blogger..:)

Cik Yatt said...

bestnye jejalan....

ShahzCudin said...

ohsem..

El-Janna said...

peh peh.. best giler^^

Sis AI said...

Jap. Apasal rmai gila org dpt hadiah harini? Jealousnyaa! Tak prnh join giveaway n segmen pulak. Tp tgk mcm syok la. Apapun, tahniah bro! Mudah2han murah rzeki lg! Hrini sy pun nk tgk The Avengers tu, wakaka!~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2014

Reputasi Blog