Sunday, May 27, 2012

Boboiboy Kembali Lagi

> Whats Up Guys...

Haa...setelah sekian lama menunggu sejak episod terakhir BoBoiBoy musim pertama yang ditayangkan pada 25 Disember 2011...akhirnya Boboiboy kembali lagi untuk musim kedua bermula 27 Mei 2012 setiap hari Ahad di TV3...



Serius...aku memang peminat animasi BoBoiBoy ni sejak pertama kali ia ditayangkan dulu...HAHA...haa, rasanya banyak jugak la entri pasal BoBoiBoy ni aku pernah publish kat blog ni...hee...haa, rasanya ramai yang nak tahu siapa la agaknya si Budak Misteri tu ? Jom tengok video promo Boboiboy musim kedua ni...!!


Wahhh...terbaik la ! Rasa macam makin menarik Boboiboy musim kedua ni...mungkinkah Boboiboy musim kedua ni akan dapat sambutan seperti mana Boboiboy musim pertama dulu...kita tunggu dan lihat...yeaahh...Boboiboy ! HAHA...


NOTA SKYTECH :

Haa, nak tahu siapa Budak Misteri tu ? Jangan lupa saksikan episod pertama Boboiboy Musim Kedua : Boboiboy Dan Budak Misteri malam ni jam 7 malam di TV3...hee...

P.S - Yeahh...aku yang lebih teruja ni...HAHA...(,^^)

32 comments:

  1. Tinggi la pas ni trafik. Hehehr.. erm, td trlepas tgk...

    ReplyDelete
  2. @kotak bulat : da jarang update..trafik tak stabil sgt la tapi boleh la..hee..

    > nanti ada la ulangan tu..:D

    ReplyDelete
  3. suka betul ngan boboiboy.hahaha

    ReplyDelete
  4. blog boboiboy ni.. tu yang segala entry pasal boboiboy meletupsss

    ReplyDelete
  5. best ek boboiboi ni? tak layan lah.

    ReplyDelete
  6. TV dah kena rembat ngan penyamun!! x dpt nk tgk... waaaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. dah tenok semalam :0 best!!!!

    ReplyDelete
  8. Semalam tak sempat nak layan banyak kerja kat rumah...dengar suara jerk. GERAM!

    ReplyDelete
  9. yeah sokonglah animasi tempatan :D

    ReplyDelete
  10. Semalam baru nurul tgk.. dah suka plak.. ;)

    ReplyDelete
  11. owhh ni budak yg selisih ngan dia time kat tren tu an?

    ReplyDelete
  12. errr aku tak tengok pun katun ni.. tapi ramai gak yg suka kan..termasuk sorang opismet aku

    ReplyDelete
  13. pasti ramai la yang minat.. aku pun tak terlepas daripada meminati si boboi ni..hampeh tul

    ReplyDelete
  14. hahah comel juga kau ni layan katun

    ReplyDelete
  15. habislah.. kompem danish asik soh donlod jek ni.,. huhu...

    ReplyDelete
  16. hye ezad..;p

    sihat?amboiiii dah leh jd bf org pn minat gak ek?ahha

    ira tgk gak boboiboy ni..haha..tp tgk gtu2 je la..:D

    ReplyDelete
  17. yeah episod baru dah bermula :D

    boi boi boi

    ReplyDelete
  18. oh.da masuk episod baru ke? hehehh

    ReplyDelete
  19. gua sanggup tunggu kelmarin semata-mata kerana boboi boy,hehe

    ReplyDelete
  20. Aku pun sangat MINAT kartun yang super duper cool + cute dan malangnya aku terlepas episod 1 musim baru haritu.. Kena nonton di tonton ni! ;D

    ReplyDelete
  21. tak minat sgt kat boboiboi nih...suka lagi upin dan ipin...hehe

    ReplyDelete
  22. boboiboy yg awesome..huu.. terbaikkkk! :)

    #MA siswi xpenah sporting.. kali ni je xtau nape..hehe

    ReplyDelete
  23. nak satu jer, air perasa laici boboy boy.. hehehh

    ReplyDelete
  24. selalu telepas. uhuhuhuhu...tgk kat utube je la nampaknya...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com dan sudi meninggalkan komen/kritikan membina...dan terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2015

Alexa Rank Ezadskytech.com