Boboiboy Kembali Lagi Boboiboy Kembali Lagi | ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com

Sunday, May 27, 2012

Boboiboy Kembali Lagi

> Whats Up Guys...

Haa...setelah sekian lama menunggu sejak episod terakhir BoBoiBoy musim pertama yang ditayangkan pada 25 Disember 2011...akhirnya Boboiboy kembali lagi untuk musim kedua bermula 27 Mei 2012 setiap hari Ahad di TV3...



Serius...aku memang peminat animasi BoBoiBoy ni sejak pertama kali ia ditayangkan dulu...HAHA...haa, rasanya banyak jugak la entri pasal BoBoiBoy ni aku pernah publish kat blog ni...hee...haa, rasanya ramai yang nak tahu siapa la agaknya si Budak Misteri tu ? Jom tengok video promo Boboiboy musim kedua ni...!!


Wahhh...terbaik la ! Rasa macam makin menarik Boboiboy musim kedua ni...mungkinkah Boboiboy musim kedua ni akan dapat sambutan seperti mana Boboiboy musim pertama dulu...kita tunggu dan lihat...yeaahh...Boboiboy ! HAHA...


NOTA SKYTECH :

Haa, nak tahu siapa Budak Misteri tu ? Jangan lupa saksikan episod pertama Boboiboy Musim Kedua : Boboiboy Dan Budak Misteri malam ni jam 7 malam di TV3...hee...

P.S - Yeahh...aku yang lebih teruja ni...HAHA...(,^^)

32 Blogger Tinggalkan Komen:

Aesya Zealous said...

wah wah..kemain excited die :D

kotak bulat said...

Tinggi la pas ni trafik. Hehehr.. erm, td trlepas tgk...

Ezad Skytech said...

@kotak bulat : da jarang update..trafik tak stabil sgt la tapi boleh la..hee..

> nanti ada la ulangan tu..:D

Zakaria's daughter said...

alaaa.
wa minat boboyottt jekkk

Ezad Skytech said...

@Zakaria's daughter : boboyot kat super spontan je..hee~

aReLaN said...

suka betul ngan boboiboy.hahaha

Ezad Skytech said...

@aReLaN : haha...standard la..:D

faridah nazurah said...

blog boboiboy ni.. tu yang segala entry pasal boboiboy meletupsss

Ezad Skytech said...

@faridah nazurah : boleh tahan la impaknya...hee~

Asyiqin Haulisah said...

best ek boboiboi ni? tak layan lah.

Adylia Qarissa said...

boboiboy...owseemmm ;p

QueeN TerataI said...

TV dah kena rembat ngan penyamun!! x dpt nk tgk... waaaaaaaaa

Nor Amira said...

dah tenok semalam :0 best!!!!

JunAina said...

Semalam tak sempat nak layan banyak kerja kat rumah...dengar suara jerk. GERAM!

sis92 said...

yeah sokonglah animasi tempatan :D

Lya Colours said...

upin ipin tetap di hati. hehe

Nurul Akmal said...

Semalam baru nurul tgk.. dah suka plak.. ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

owhh ni budak yg selisih ngan dia time kat tren tu an?

aRa ❤ aFiq™ said...

boboiboy kembali :D

ABU said...

errr aku tak tengok pun katun ni.. tapi ramai gak yg suka kan..termasuk sorang opismet aku

Boni JLL3 said...

pasti ramai la yang minat.. aku pun tak terlepas daripada meminati si boboi ni..hampeh tul

syafiqakarim said...

hahah comel juga kau ni layan katun

madammondoq said...

habislah.. kompem danish asik soh donlod jek ni.,. huhu...

Juliet_iRa~" said...

hye ezad..;p

sihat?amboiiii dah leh jd bf org pn minat gak ek?ahha

ira tgk gak boboiboy ni..haha..tp tgk gtu2 je la..:D

Afasz said...

yeah episod baru dah bermula :D

boi boi boi

syarifahsidrus said...

oh.da masuk episod baru ke? hehehh

si robot comel said...

gua sanggup tunggu kelmarin semata-mata kerana boboi boy,hehe

YOUsoF said...

Aku pun sangat MINAT kartun yang super duper cool + cute dan malangnya aku terlepas episod 1 musim baru haritu.. Kena nonton di tonton ni! ;D

Papa Mifz said...

tak minat sgt kat boboiboi nih...suka lagi upin dan ipin...hehe

cinta siswi said...

boboiboy yg awesome..huu.. terbaikkkk! :)

#MA siswi xpenah sporting.. kali ni je xtau nape..hehe

nasir hamzah said...

nak satu jer, air perasa laici boboy boy.. hehehh

Hanie Dew said...

selalu telepas. uhuhuhuhu...tgk kat utube je la nampaknya...

Post a Comment

Terima kasih kerana singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com dan sudi meninggalkan komen/kritikan membina...dan terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Disember 2014

Alexa Rank Ezadskytech.com

Web Analytics