Friday, 4 May 2012

Rahsia Aiskrim Sundae McD

> Whats Up Guys...

Haa...kenapa aiskrim sundae McD tu sedap? Apa rahsianya yang buat sundae tu akan jadi sedap...memang ada bahan rahsia yang ditambah supaya aiskrim sundae tu makin sedap kalau disuap berkali-kali...dan aku rasa ramai yang tak tahu rahsia ni...sebenarnya da lama aku simpan rahsia ni tapi...haa, jangan terkejut pulak ye kalau aku bagitahu ni...

Sebenarnya...aiskrim sundae kalau ditambah bahan rahsia ni memang akan jadi makin sedap...nak tahu apa benda bahan rahsia tu? Kalau rasa semacam saja jangan teruskan baca entri ni...amaran ni...


Sundae McD + French Fries = So Good...HAHA...

NOTA SKYTECH :

Haha...jangan marah ye...mesti ada yang rasa macam nak baling aku dengan kerusi kan sekarang ni...McD...I'm sorry...HAHA...


P.S - Sweet Caramel Sundae yang baru ni terlalu manis...
Tak boleh makan selalu sangat...hee  (,^^)


**Terima kasih kerana membaca entri Rahsia Aiskrim Sundae McD

40 comments:

  1. nak cuap nak cuap..hahahaha

    ReplyDelete
  2. Buat suspen je tau! Tapi memang betul pun, sedap oh kalau makan dengan fries :D

    ReplyDelete
  3. punye la saspen haha..wah sdpnye kena curik satu ni! mc flurry pn ade yg bru kan? mcflurry horlick >_<

    ReplyDelete
  4. Ayh sy la ajar sy mkn aiskrim tu dgn fries dia. Tp serius, mmg sedap. Tak pyh bikin sos bro..

    ReplyDelete
  5. errr...
    macam ary penah wat entry ni bulan lepas..
    hahahahaXD
    Pe2 pun, memang besy pun^^

    ReplyDelete
  6. sedap giler kot...
    sape tak pernah try memang rugi la.

    ReplyDelete
  7. aku nak baling ko pakai tayar motor LC boleh tak??hahahaha

    ReplyDelete
  8. Sumpah sedap???

    Tak pernah try tapi boleh la lain kali cuba...hahaha....

    ReplyDelete
  9. sedap ke? nak try lah nanti

    ReplyDelete
  10. erkkk!! boleh telan lak?? masin + manis = payau?? hahahhaaa

    ReplyDelete
  11. ceh.. makan ais krim ngan french fries!! haha.. btw.. i suka yg mcflurry horlicks tu.. sedap giler!!

    ReplyDelete
  12. haha sengal tau..sis suka yg horlick tu :)

    ReplyDelete
  13. Dah lama aku tak makan aiskrim sedap ni.. Tak tau pulak ada bahan rahsia yang boleh ditambah untuk melazatkannya lagi.. heheh

    ReplyDelete
  14. eh best ka makan ngn french fries ? xpnh try :D

    ReplyDelete
  15. nk kena try nie...rahsia besar tu~~~~~

    ^^

    ReplyDelete
  16. haha.. ezad.. mekasih bg idea! nnti nk try la..heee

    #suke kfc lg..hoho

    ReplyDelete
  17. gua makan fillet o fish cicah sundae x bising pun. LOL

    ReplyDelete
  18. masa di kk je kancil rasa benda nie...heheh

    ReplyDelete
  19. got to agree the combination is so yummy! I do that all the time too! haha..

    ReplyDelete
  20. sumer eskrem mcD manis tauuu ..

    ReplyDelete
  21. wow!!
    penuh rahsia..
    hahahhaa

    ReplyDelete
  22. rahsianya ialah.... saya pun tak tahu juga, ezad kenala bagi tau.

    ReplyDelete
  23. adehhh...aku nyaris2 ingt mmg ada resipi tertentu..hahaha..last2 mkn cicah frenchfries..

    ReplyDelete
  24. YE KE???AIH..PELIK JE..HEHEH

    ReplyDelete
  25. hahahaha....aku pon pernah buat camtu dulu.memang sedap

    ReplyDelete
  26. Da agak da makan ngan kentang goreng... Ada gak kawan suka makan cam tu tapi akak tak pernah try.... Rugi tak?

    ReplyDelete
  27. tak pernah lak try..tapi in future leh cubo nih..hehe

    ReplyDelete
  28. hahahahahahaha
    waduhhhh


    nassssiibb den dh kenyang
    so x jadi nk marah
    hehehehehe

    ReplyDelete
  29. DN pun makan fries cicah sundae... sedap kan! nyum2... :D

    ReplyDelete
  30. sejak sakit gigi ari tu..dah tak sentuh dah ais krim ni.. huhu

    ReplyDelete
  31. makan dgn french fries? errr...

    ReplyDelete
  32. Apalah agaknya rasa manis dan masin. Kalau ke MCD saya akan wajib beli Bubur. :-)

    ReplyDelete
  33. Hahahahaha... Tapi memang sedap.. Nurul pun kekadang kalau dapat fries yang x panas & lembik.. Mulalah fikirkan cara untuk bagi nampak sedap..

    ReplyDelete
  34. huuuuuuu~~~..terasa nak makan eskrim sundae tetibe.

    mmg sedap weh aku dah cube. Jue ajar. hahahhahaa..

    ReplyDelete
  35. hahhaa..sume tipah tertipu yer ekekek ^_^

    ReplyDelete
  36. eksaited dah bacenyer pun..sekali ciss...Eh peberet gak tu cicah dgn fries...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mei 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com