Friday, May 4, 2012

Rahsia Aiskrim Sundae McD

> Whats Up Guys...

Haa...kenapa aiskrim sundae McD tu sedap? Apa rahsianya yang buat sundae tu akan jadi sedap...memang ada bahan rahsia yang ditambah supaya aiskrim sundae tu makin sedap kalau disuap berkali-kali...dan aku rasa ramai yang tak tahu rahsia ni...sebenarnya da lama aku simpan rahsia ni tapi...haa, jangan terkejut pulak ye kalau aku bagitahu ni...

Sebenarnya...aiskrim sundae kalau ditambah bahan rahsia ni memang akan jadi makin sedap...nak tahu apa benda bahan rahsia tu? Kalau rasa semacam saja jangan teruskan baca entri ni...amaran ni...


Sundae McD + French Fries = So Good...HAHA...

NOTA SKYTECH :

Haha...jangan marah ye...mesti ada yang rasa macam nak baling aku dengan kerusi kan sekarang ni...McD...I'm sorry...HAHA...


P.S - Sweet Caramel Sundae yang baru ni terlalu manis...
Tak boleh makan selalu sangat...hee  (,^^)


40 comments:

  1. Buat suspen je tau! Tapi memang betul pun, sedap oh kalau makan dengan fries :D

    ReplyDelete
  2. punye la saspen haha..wah sdpnye kena curik satu ni! mc flurry pn ade yg bru kan? mcflurry horlick >_<

    ReplyDelete
  3. Ayh sy la ajar sy mkn aiskrim tu dgn fries dia. Tp serius, mmg sedap. Tak pyh bikin sos bro..

    ReplyDelete
  4. errr...
    macam ary penah wat entry ni bulan lepas..
    hahahahaXD
    Pe2 pun, memang besy pun^^

    ReplyDelete
  5. sedap giler kot...
    sape tak pernah try memang rugi la.

    ReplyDelete
  6. aku nak baling ko pakai tayar motor LC boleh tak??hahahaha

    ReplyDelete
  7. Sumpah sedap???

    Tak pernah try tapi boleh la lain kali cuba...hahaha....

    ReplyDelete
  8. erkkk!! boleh telan lak?? masin + manis = payau?? hahahhaaa

    ReplyDelete
  9. ceh.. makan ais krim ngan french fries!! haha.. btw.. i suka yg mcflurry horlicks tu.. sedap giler!!

    ReplyDelete
  10. haha sengal tau..sis suka yg horlick tu :)

    ReplyDelete
  11. Dah lama aku tak makan aiskrim sedap ni.. Tak tau pulak ada bahan rahsia yang boleh ditambah untuk melazatkannya lagi.. heheh

    ReplyDelete
  12. eh best ka makan ngn french fries ? xpnh try :D

    ReplyDelete
  13. nk kena try nie...rahsia besar tu~~~~~

    ^^

    ReplyDelete
  14. haha.. ezad.. mekasih bg idea! nnti nk try la..heee

    #suke kfc lg..hoho

    ReplyDelete
  15. gua makan fillet o fish cicah sundae x bising pun. LOL

    ReplyDelete
  16. masa di kk je kancil rasa benda nie...heheh

    ReplyDelete
  17. got to agree the combination is so yummy! I do that all the time too! haha..

    ReplyDelete
  18. sumer eskrem mcD manis tauuu ..

    ReplyDelete
  19. wow!!
    penuh rahsia..
    hahahhaa

    ReplyDelete
  20. rahsianya ialah.... saya pun tak tahu juga, ezad kenala bagi tau.

    ReplyDelete
  21. adehhh...aku nyaris2 ingt mmg ada resipi tertentu..hahaha..last2 mkn cicah frenchfries..

    ReplyDelete
  22. YE KE???AIH..PELIK JE..HEHEH

    ReplyDelete
  23. hahahaha....aku pon pernah buat camtu dulu.memang sedap

    ReplyDelete
  24. Da agak da makan ngan kentang goreng... Ada gak kawan suka makan cam tu tapi akak tak pernah try.... Rugi tak?

    ReplyDelete
  25. tak pernah lak try..tapi in future leh cubo nih..hehe

    ReplyDelete
  26. hahahahahahaha
    waduhhhh


    nassssiibb den dh kenyang
    so x jadi nk marah
    hehehehehe

    ReplyDelete
  27. DN pun makan fries cicah sundae... sedap kan! nyum2... :D

    ReplyDelete
  28. sejak sakit gigi ari tu..dah tak sentuh dah ais krim ni.. huhu

    ReplyDelete
  29. makan dgn french fries? errr...

    ReplyDelete
  30. Apalah agaknya rasa manis dan masin. Kalau ke MCD saya akan wajib beli Bubur. :-)

    ReplyDelete
  31. Hahahahaha... Tapi memang sedap.. Nurul pun kekadang kalau dapat fries yang x panas & lembik.. Mulalah fikirkan cara untuk bagi nampak sedap..

    ReplyDelete
  32. huuuuuuu~~~..terasa nak makan eskrim sundae tetibe.

    mmg sedap weh aku dah cube. Jue ajar. hahahhahaa..

    ReplyDelete
  33. hahhaa..sume tipah tertipu yer ekekek ^_^

    ReplyDelete
  34. eksaited dah bacenyer pun..sekali ciss...Eh peberet gak tu cicah dgn fries...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com dan sudi meninggalkan komen/kritikan membina...dan terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2015

Alexa Rank Ezadskytech.com