Wednesday, July 4, 2012

Wordless Wednesday #53 | The Amazing

> Whats Up Guys...


NOTA SKYTECH :

Haa, ada pun movie best yang akan ditayangkan minggu ni kat pawagam...ni yang kena terjah ni...nak tengok movie yang ada kat pawagam pun tak syok sekarang ni sebab banyak movie yang macam tak menarik je...HAHA...


P.S - Kenapa la kat Malaysia ni lambat sangat tayang movie 
The Amazing Spiderman ni...HAHA...cepat la 5 Julai 2012...come on...(,^^)

28 comments:

  1. kenapa movie lambat benar nak sampai ke malaysia nih? haha entah. kalau nak copek pegi la dok nun kat hollywood sana. hahaha

    ReplyDelete
  2. @faridah nazurah : haha..jauh sgt la pulak sampai nak ke hollywood...haha~

    ReplyDelete
  3. @Zarul Umbrella : hee...bila tengok trailer lagi la perasaan ni rasa membuak2 nak tengok movie ni..:D

    ReplyDelete
  4. pergh...desktop beliau..sempena sempena sempena ke...hehheeee...xlama tu 5julai ^_^

    ReplyDelete
  5. @shida'R : haruslah desktop ikut tema kan...haha...

    ReplyDelete
  6. 8jam pun 5 julai gak kan..tu pun best kot :)

    ReplyDelete
  7. @Rafi Nilhan : yup...8 JAM pun tayang 5 julai jugak...huhu~

    ReplyDelete
  8. aku rasa macam aku nak terjah je filem ni..hadoiyai

    ReplyDelete
  9. berterabur kat destop tu hehehee

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum ezad....hehehehe sabar ye ezad esok je tu...:)

    ReplyDelete
  11. @Boni JLL3 : sbb ada 3D tu yg aq nak tgk...nak tgk mcm mana hasilnya Spider Man 3D...huhu~

    ReplyDelete
  12. @Adylia Qarissa : hee..kan da bersusun elok tu...heee~

    ReplyDelete
  13. @maszull : waalaikumussalam mama...tu la..tak lama pun lagi tapi nak tunggu 5 julai rasa mcm lama pulak..hee~

    ReplyDelete
  14. esk dah 5 julai dah.. sabar ye

    ReplyDelete
  15. Nurul pun nak g jengah wayang hujung minggu ni...

    ReplyDelete
  16. feel free to check out my review on the premier and do comment ya! =D
    http://isaacgalaxy.blogspot.com/2012/07/amazing-spider-man-review.html

    ReplyDelete
  17. selamat menonton .

    singgah sini..

    ReplyDelete
  18. lambat ke cepat ke..nanti keluar jugak. hehe.. tak sabar la tuuu..

    ReplyDelete
  19. hero spiderman kali ni dh tukar laa..tapi teringin gak nak tengok :)

    ReplyDelete
  20. Ok antara movie yang kurang menarik tu sudah tentulah movie melayu.. Bukan nak kutuk apa cuma itu pendapat aku.. Serius kalau tengok komedi dalam movie melayu sekarang, aku boleh gelak ikhlas dalam 10-15 pertama je.. Ok dah. ;D


    Kat India movie ni dah siar awal.. 1000 salinan diaorang buat untuk movie ni saja.. Kena nonton ni!

    ReplyDelete
  21. woww. lelabah kaler merah lah. panjangnya kaki. :D

    aku pon tak sabar weh nak tunggu hujung minggu p tengok spiderman. hak hak :D

    ReplyDelete
  22. besok serang panggung!!! yey!

    ReplyDelete
  23. lambat nau kan,aku pun tunggu spiderman gak ni -..-"

    ReplyDelete
  24. hohoho semangat gilerr siap wallpaper gitu!ekekekek :P

    ReplyDelete
  25. wallpaper trus btukar tu!hihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com dan sudi meninggalkan komen/kritikan membina...dan terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2015

Alexa Rank Ezadskytech.com