Saturday, 4 August 2012

Sapo Nak Kad Rayo?

> Whats Up Guys...

Haa...sapo nak kad rayo? Walaupun zaman sekarang ni da banyak alternatif lain selain daripada kad raya contohnya macam SMS, FB, blog, twitter dan sebagainya...tetapi kad raya masih tak dilupakan...haa...jom la join la contest ni...dapat jugak la buat koleksi kad raya tahun ni kan? Baru je dapat kad raya pertama semalam...haa, mana la tahu dapat lagi...hee...


Haa...klik kat gambar kalau nak join...siap...dan siapa la agaknya yang akan jadi mangsa kena tag ni ye? Dan calonnya da tentulah Boni...sorry boni...jangan marah ye...HAHA...


NOTA SKYTECH :

Dengan rela hati join contest ni sebab ditag oleh Jue dan Hanie...lagipun da lama aku tak join contest macam ni...apa salahnya sekali sekala join kan...hee...


**Terima kasih kerana membaca entri Sapo Nak Kad Rayo?

9 comments:

  1. igtkan ezad yg nk bg kad raya haha

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ezad...selamat bersegmen...:)

    ReplyDelete
  3. ingatkan dia yg bagi tadi.. hihi

    ReplyDelete
  4. good luck ingat en.ezad yg nak bagi haha
    salam ramadhan n salam aidilfitri :))

    ReplyDelete
  5. good luck.. smoga dapat kad raya.. :)

    ReplyDelete
  6. ala contest xsusah pun.tak perlu buat entry.just tepek pix tu ngan folo2 liking liking.hehehehhe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mei 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com