Friday, September 14, 2012

Hadiah Misteri Dari...

> Whats Up Guys...

"Haa, ada satu sampul surat misteri kat atas meja tu...buka la cepat...mana tahu ada bom ke dalam tu..."

HAHA...tak mungkin la ada bom kan ? Poslaju ? Haa, sebenarnya memang agak jarang ada surat yang tertera nama aku ni...selalu yang ada pun surat minta hutang masa study dulu ada la...hee...berkemungkinan peminat yang bagi kot...HAHA...


Hadiah misteri dari siapa la agaknya ni ? Haa, bila tengok nama pengirimnya baru la aku teringat sesuatu...hadiah misteri ni dari www.duniashida.com sebab komen aku kat entri dalam blognya beberapa hari yang lepas merupakan komentar yang ke-10,000 dalam blognya...hee...

Terima kasih Shida !


NOTA SKYTECH :

Baru je bercadang nak beli pendrive...dapat pulak hadiah misteri pendrive...hee...terima kasih Shida...da selamat sampai kat rumah pun "Hadiah Misteri" tu...hee...


P.S - Da lama tak buat review movie...sebab dekat 2 bulan jugak la aku 
tak sempat nak terjah pawagam ni...HAHA...nanti la akan 
mulakan semula aktiviti review movie ni...hee...(,^^)

23 comments:

  1. bestnye dapat hadiah..

    sibuk ke sampai lama x tgk movie?

    ReplyDelete
  2. aku tengok blog mana mana.
    mesti ada kau.

    hehe.

    kau rajin komen.
    dan bertuah plak tuh.
    komentar yang ke 10,000 plak tuh.

    hehehe.

    ReplyDelete
  3. @Eera Shera : alhamdulillah..rezeki...:D

    > agak bz jgk la kebelakangan ni...blog pun kdg2 je baru terupdate...eh, terupdate...hee...last movie yg ezad tgk pun masa bulan julai..movie the amazing spiderman...:D

    ReplyDelete
  4. @Syazwan Che Deraman : haa..ada kat mana2...magic kot...haha...

    rezeki hari tu...tak sangka boleh dpt komentar yg ke 10,000...hee~

    ReplyDelete
  5. thanks dan tahniah ezad :)
    hpe terimalah hadiah tak sbrapa ni tp ikhlas dari shida :)

    xsgka lak ezad mmg nk pendrie hehee..org kate btuahlah mcm tau2 shida nk bg ezad pndrive hehe :)

    ReplyDelete
  6. Wah tahniah dik... Merah lagi.. :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah!!! awaklah orang yg bertuah tue ya....hihihi

    ReplyDelete
  8. seronok la tu dpt hadiah hahaha

    ReplyDelete
  9. wahh seronok ! sy pun br dpt hadiah pendrive .. hihi sebab beli printer :p

    ReplyDelete
  10. http://blogzorroxx.blogspot.com/
    mohon mencelah ea, nice entri anda.keep it up!

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ezad....tahniah2 yer dpt hadiah tu...:)

    ReplyDelete
  12. Best tu dapat hadiah misteri... Cuma tinggalkan komen dah dapat hadiah...

    ReplyDelete
  13. untunglah dapat hadiah misteri. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com dan sudi meninggalkan komen/kritikan membina...dan terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2015

Alexa Rank Ezadskytech.com