Hadiah Misteri Dari... Hadiah Misteri Dari... | ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com

Friday, September 14, 2012

Hadiah Misteri Dari...

> Whats Up Guys...

"Haa, ada satu sampul surat misteri kat atas meja tu...buka la cepat...mana tahu ada bom ke dalam tu..."

HAHA...tak mungkin la ada bom kan ? Poslaju ? Haa, sebenarnya memang agak jarang ada surat yang tertera nama aku ni...selalu yang ada pun surat minta hutang masa study dulu ada la...hee...berkemungkinan peminat yang bagi kot...HAHA...


Hadiah misteri dari siapa la agaknya ni ? Haa, bila tengok nama pengirimnya baru la aku teringat sesuatu...hadiah misteri ni dari www.duniashida.com sebab komen aku kat entri dalam blognya beberapa hari yang lepas merupakan komentar yang ke-10,000 dalam blognya...hee...

Terima kasih Shida !


NOTA SKYTECH :

Baru je bercadang nak beli pendrive...dapat pulak hadiah misteri pendrive...hee...terima kasih Shida...da selamat sampai kat rumah pun "Hadiah Misteri" tu...hee...


P.S - Da lama tak buat review movie...sebab dekat 2 bulan jugak la aku 
tak sempat nak terjah pawagam ni...HAHA...nanti la akan 
mulakan semula aktiviti review movie ni...hee...(,^^)

23 komen:

Eera Shera said...

bestnye dapat hadiah..

sibuk ke sampai lama x tgk movie?

Syazwan Che Deraman said...

aku tengok blog mana mana.
mesti ada kau.

hehe.

kau rajin komen.
dan bertuah plak tuh.
komentar yang ke 10,000 plak tuh.

hehehe.

Ca Cik Duyung said...

tahniah la,,hehe

Ezad Skytech said...

@Eera Shera : alhamdulillah..rezeki...:D

> agak bz jgk la kebelakangan ni...blog pun kdg2 je baru terupdate...eh, terupdate...hee...last movie yg ezad tgk pun masa bulan julai..movie the amazing spiderman...:D

Ezad Skytech said...

@Syazwan Che Deraman : haa..ada kat mana2...magic kot...haha...

rezeki hari tu...tak sangka boleh dpt komentar yg ke 10,000...hee~

Ahmad Haziq Azlan said...

gila untung

Aesya Zealous said...

wah2..seronok le tu

misshannajr said...

bestnya dapat hadiah...

faridah nazurah said...

wahh best la dapat hadiah..

Mira Adzlia said...

jeles...jeles

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tu salah nama dan alamat! patut tuk aku!

deq noor said...

tahniah ezad... :)

shidaR said...

thanks dan tahniah ezad :)
hpe terimalah hadiah tak sbrapa ni tp ikhlas dari shida :)

xsgka lak ezad mmg nk pendrie hehee..org kate btuahlah mcm tau2 shida nk bg ezad pndrive hehe :)

Izara4eva™ said...

rezeki :)

Nurul Akmal said...

Wah tahniah dik... Merah lagi.. :)

Che Rosliza Che mat said...

Tahniah!!! awaklah orang yg bertuah tue ya....hihihi

BeLLa said...

seronok la tu dpt hadiah hahaha

fizafantagirO said...

wahh seronok ! sy pun br dpt hadiah pendrive .. hihi sebab beli printer :p

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/
mohon mencelah ea, nice entri anda.keep it up!

maszull said...

assalamualaikum ezad....tahniah2 yer dpt hadiah tu...:)

Cikgu Ma said...

syok naa....hehe

Hazmin Hamudin said...

Best tu dapat hadiah misteri... Cuma tinggalkan komen dah dapat hadiah...

ct kektus said...

untunglah dapat hadiah misteri. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Ogos 2014

Reputasi Blog

Web Analytics