Saturday, 20 October 2012

FINAL PIALA MALAYSIA 20 OKTOBER 2012 KELANTAN VS ATM

> Whats Up Guys...

Wow ! Malam ni akan berlangsungnya perlawanan akhir Piala Malaysia 2012 diantara Kelantan VS ATM yang bertempat di Stadium Shah Alam bermula jam 8.45 malam...


Haa, perlawanan malam ni mesti akan jadi suatu pertempuran yang sengit antara pasukan Kelantan VS ATM...dan yang pastinya Stadium Shah Alam akan menjadi saksi perlawanan kali ni...adakah Kelantan ataupun ATM yang akan menjulang Piala Malaysia 2012...sama-sama la kita nantikan...hee...kalau nak tengok LIVE STREAMING boleh terus klik ke SINI...


NOTA SKYTECH :

Rasanya Piala Malaysia kali ni macam akan jadi milik Kelantan...tapi tak tahu la kan kalau ATM akan buat kejutan...

Update : Tahniah pasukan Kelantan ! Juara Piala Malaysia 2012...Kelantan 3 - 2 ATM...

**Terima kasih kerana membaca entri FINAL PIALA MALAYSIA 20 OKTOBER 2012 KELANTAN VS ATM

Thursday, 18 October 2012

Happy Graduation My Friends !

> Whats Up Guys...

At last...Happy Graduation to all my friends especially DMR group !


49th UTM Convocation Ceremony | 16 October 2012

Mechanical Drafting Design Technology the best ! Yehaa !
Thank you to all my lecturers ! Thanks KN...huhu...

Hope to see you all again guys in the future ! InsyaAllah...


NOTA SKYTECH :

Teringin nak aktif berblog macam dulu...tapi...kena la curi masa yang ada untuk terus aktif berblog ni...tak sanggup pulak nak tinggalkan dunia blog ni terlalu lama...hee...


**Terima kasih kerana membaca entri Happy Graduation My Friends !

Wednesday, 17 October 2012

Wordless Wednesday #60 | Roti Helikopter

> Whats Up Guys...



NOTA SKYTECH :

Lokasi : Taman Universiti, Skudai...


**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #60 | Roti Helikopter

Wednesday, 10 October 2012

Wordless Wednesday #59 | Biar Betul SAMSUNG Ni ?

> Whats Up Guys...



NOTA SKYTECH :

Serius LOL...lepas seminggu je aq beli terus turun harga...biar betul SAMSUNG ni ? Menyesal pulak tak tunggu...ingatkan lambat lagi nak turun harganya...Samsung buat aq jadi WORDLESS ! HAHA


**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #59 | Biar Betul SAMSUNG Ni ?

Wednesday, 3 October 2012

Nuffnang Tersalah Akaun Ke ?

> Whats Up Guys...

Haa, akhirnya bulan September da pun berakhir...yeahh...!! Macam baru lepas terjaga daripada mimpi ngeri je...harap bulan Oktober ni tak terlalu busy sangat la macam bulan lepas...makin terabai pula blog ni nanti...HAHA...

Selalunya setiap kali aq online mesti akan check Nuffnang dulu...mana tahu ada BE baru ke kan...BE yang tengah running kat blog sekarang ni mungkin akan jadi metered da nanti...sebab 3 hari da tak online...BE mesti susah nak naik da...tapi sangkaan aku meleset, BE masih belum metered lagi...dan bila check earnings...erk...



"Eh, Nuffnang tersalah akaun ke ?" 2-3 kali aq log in dan log out...sebab nak pastikan sama ada aq bermimpi atau Nuffnang bergurau dengan aq ni...nak kata aq ada dapat sponsored post...takde la pula kan...entah datang dari mana datangnya earnings dekat RM90++ tu...tapi bila check balik CPUV dan CPC...macam ada pertambahan earnings...earnings CPUV je aq dapat kesan bermula dari mana ia bertambah...tapi earnings CPC tak dapat dikesan bermula dari mana yang bertambahnya...



Sebelum ni earnings CPUV kat blog aq hanya start 21 April 2011...tetiba ada earnings CPUV dari May 2009 sehingga 2 Nov 2009...erk, sebenarnya blog aq ni dari May 2009 da ada dan memang tak aktif langsung...bermula April 2011 la baru start aktif berblog...rezeki bulan ni rasanya...ataupun mungkin ada yang tak kena ni dengan Nuffnang punya sistem...haa, kita tunggu la esok ke lusa...


NOTA SKYTECH :

Haa...bak kata blogger KiD, kita mesti enjoy apa yang kita tulis kat blog dan readers akan enjoy jugak dan income akan datang kalau kena caranya...dan jangan sesekali buat fraud click sebab nak income naik cepat...time nak cashout nanti kalau pihak Nuffnang dapat kesan fraud click...habis la...tak memasal je...kena relaks...cool, slow and steady...sikit-sikit income masuk...hee...eh, ada yang da tertekan cashout ke...huhu~


P.S - Terima kasih sebab bangunkan aku bila September berakhir...HAHA...(,^^)


**Terima kasih kerana membaca entri Nuffnang Tersalah Akaun Ke ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com