Nak Hadiah Domain Percuma ? Nak Hadiah Domain Percuma ? | ! Skytech BELOG !! | Ezadskytech.com

Monday, January 14, 2013

Nak Hadiah Domain Percuma ?

> Whats Up Guys...

Wohaa ! Bila da dua hari tak publish sebarang entri ni rasa macam nak teruskan untuk hari ketiga pulak...HAHA...sekarang ni bila time weekend serius memang malas nak online apatah lagi nak buka blog dan mengupdate entri...bila weekdays da bermula baru la rajin sikit nak update entri...nampak tak kesengalannya di situ ? Ahakkss...hee...

Haa...berbalik pada tajuk entri...nak hadiah domain percuma...dan pelbagai lagi hadiah lain...hadiah yang ada setakat ni melebihi 60++ hadiah termasuk la domain dot com, RM cash dan lain-lain lagi...ada lebih kurang dua minggu saja lagi sebelum tarikh akhir GA ni...haa, ni pun saja nak promote GA yang rakan blogger ni anjurkan...tak nak join ke...kalau nak join jom KE SINI...hee...


Haa, da lebih seminggu GA tu berlangsung baru aq teringat nak promote...HAHA...sebab aq pun terlibat secara rasmi dalam GA tu...hee...sebab tu la tolong promote GA tu bagi memeriahkan lagi penyertaannya sebelum ianya tamat awal bulan Februari nanti...hee...


#NOTA SKYTECH :

Haa, rasanya seminggu sekali macam nak buat satu review movie baru yang ditayangkan kat pawagam la...wohaa ! Boleh tahan jugak respon setiap entri movie review...boleh berkongsi movie apa yang best tengah ditayangkan...ye tak ? The Tower best kot...siapa yang kata tak best...rugi siapa yang tak tengok lagi...hee...


P.S - Bila hari Isnin ni...nak menunggu hari Jumaat tu...
terasa lama...HAHA...bila time weekend...kejap saja 
masa berlalu...korang rasa tak apa yang aq rasakan ni ? (,^^)

24 Blogger Tinggalkan Komen:

zila manaf said...

wah wah wah promote nmpak. ceq dh lama tgok wyg. tp teruja nk tgok rock ooo...uhu

fizafantagirO said...

semalam nak tgk wayang , tp xth nak tgk citer ape.oh the tower best ek.member pun ckp best .kene tgk ni :)

misz_eyza said...

sesungguhnya eyza merasa apa yg ezad rasa hehe.... bila cuti jea mesti rasa singkat masa sebab sedar2 esok dah nak kerja...tapi bila kerja, terasa lambatnya nak hujung minggu...hehe

Seneorita Baharin said...

betul tu isnin nk ke jumaat rs mcm wuarghh lambatnyaa...huhu...btw The Tower blh tahan best! heee

dhiera said...

best ye GA ni! hadiah dia menarik~

MaYa MustWany said...

hihihi arap2 de luck ;)

nazray said...

macam best je dapat domain percuma, untuk tahun akan datang boleh pakai domain ni,

Feroz Othman said...

kalu nak domain percume sila ngorat admin jiwarosak.com hik hik hik..

faridah nazurah said...

kejap..kejap..kejap.. aku baru perasan perubahan header kau..ke aku yg dah terlamabat ni?

Ezad Skytech said...

@misz_eyza : haha...kan...semua yg bekerja mesti rasa benda yg sama...hee~

Ezad Skytech said...

@Feroz Othman : haha...suruh dorang la ngorat...aq tak perlu kot bro...HAHA~

Dianaa said...

FD dah join GA dari abg yot tu :p

Ezad Skytech said...

@Dianaa : ramai sponsor dan ramai yg join tu..:D

KiD said...

weaaaaahhhhh... nak domain 5 boleh?!! hehehee

Ezad Skytech said...

@KiD : amboi nak sampai 5 sekali domain...HAHA~

aReLaN said...

selamat ber'GA' bro. all the best

boni kacak said...

kalau kid nak 5, aku nak sepuluh.. hahahaha

Ezad Skytech said...

@boni kacak : haha...lagi la melampau...kah3~

Afasz said...

rasa tak sabar nk tgg weekend , nk rehat

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

ko pakai domain pe skrng?

the malay male said...

lebih kurang monday blues la ni ye

diana said...

GA tu lambat lagi tamat nya..tak pe..heheh

Ash Give said...

Pada aku the tower best pada kadar yg so so je hahahe

Btw, siapa nak memiliki domain rasanya ini pelung terbaik utk kalian..good luck k.. :)

shidaR said...

mstlah rasa heheee :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Oktober 2014

Alexa Rank Ezadskytech.com

Web Analytics