Monday, January 14, 2013

Nak Hadiah Domain Percuma ?

> Whats Up Guys...

Wohaa ! Bila da dua hari tak publish sebarang entri ni rasa macam nak teruskan untuk hari ketiga pulak...HAHA...sekarang ni bila time weekend serius memang malas nak online apatah lagi nak buka blog dan mengupdate entri...bila weekdays da bermula baru la rajin sikit nak update entri...nampak tak kesengalannya di situ ? Ahakkss...hee...

Haa...berbalik pada tajuk entri...nak hadiah domain percuma...dan pelbagai lagi hadiah lain...hadiah yang ada setakat ni melebihi 60++ hadiah termasuk la domain dot com, RM cash dan lain-lain lagi...ada lebih kurang dua minggu saja lagi sebelum tarikh akhir GA ni...haa, ni pun saja nak promote GA yang rakan blogger ni anjurkan...tak nak join ke...kalau nak join jom KE SINI...hee...


Haa, da lebih seminggu GA tu berlangsung baru aq teringat nak promote...HAHA...sebab aq pun terlibat secara rasmi dalam GA tu...hee...sebab tu la tolong promote GA tu bagi memeriahkan lagi penyertaannya sebelum ianya tamat awal bulan Februari nanti...hee...


#NOTA SKYTECH :

Haa, rasanya seminggu sekali macam nak buat satu review movie baru yang ditayangkan kat pawagam la...wohaa ! Boleh tahan jugak respon setiap entri movie review...boleh berkongsi movie apa yang best tengah ditayangkan...ye tak ? The Tower best kot...siapa yang kata tak best...rugi siapa yang tak tengok lagi...hee...


P.S - Bila hari Isnin ni...nak menunggu hari Jumaat tu...
terasa lama...HAHA...bila time weekend...kejap saja 
masa berlalu...korang rasa tak apa yang aq rasakan ni ? (,^^)

24 comments:

  1. wah wah wah promote nmpak. ceq dh lama tgok wyg. tp teruja nk tgok rock ooo...uhu

    ReplyDelete
  2. semalam nak tgk wayang , tp xth nak tgk citer ape.oh the tower best ek.member pun ckp best .kene tgk ni :)

    ReplyDelete
  3. sesungguhnya eyza merasa apa yg ezad rasa hehe.... bila cuti jea mesti rasa singkat masa sebab sedar2 esok dah nak kerja...tapi bila kerja, terasa lambatnya nak hujung minggu...hehe

    ReplyDelete
  4. betul tu isnin nk ke jumaat rs mcm wuarghh lambatnyaa...huhu...btw The Tower blh tahan best! heee

    ReplyDelete
  5. best ye GA ni! hadiah dia menarik~

    ReplyDelete
  6. macam best je dapat domain percuma, untuk tahun akan datang boleh pakai domain ni,

    ReplyDelete
  7. kalu nak domain percume sila ngorat admin jiwarosak.com hik hik hik..

    ReplyDelete
  8. kejap..kejap..kejap.. aku baru perasan perubahan header kau..ke aku yg dah terlamabat ni?

    ReplyDelete
  9. @misz_eyza : haha...kan...semua yg bekerja mesti rasa benda yg sama...hee~

    ReplyDelete
  10. @Feroz Othman : haha...suruh dorang la ngorat...aq tak perlu kot bro...HAHA~

    ReplyDelete
  11. FD dah join GA dari abg yot tu :p

    ReplyDelete
  12. @Dianaa : ramai sponsor dan ramai yg join tu..:D

    ReplyDelete
  13. weaaaaahhhhh... nak domain 5 boleh?!! hehehee

    ReplyDelete
  14. @KiD : amboi nak sampai 5 sekali domain...HAHA~

    ReplyDelete
  15. selamat ber'GA' bro. all the best

    ReplyDelete
  16. kalau kid nak 5, aku nak sepuluh.. hahahaha

    ReplyDelete
  17. rasa tak sabar nk tgg weekend , nk rehat

    ReplyDelete
  18. GA tu lambat lagi tamat nya..tak pe..heheh

    ReplyDelete
  19. Pada aku the tower best pada kadar yg so so je hahahe

    Btw, siapa nak memiliki domain rasanya ini pelung terbaik utk kalian..good luck k.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com dan sudi meninggalkan komen/kritikan membina...dan terima kasih kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2015

Alexa Rank Ezadskytech.com