Wednesday, January 30, 2013

Wordless Wednesday #64 | Tayangan Perdana Kerat 14

> Whats Up Guys...


NOTA SKYTECH :

Haa, nak tahu cerita Kerat 14 ni macam mana ? Tunggu bila filem ni mula ditayangkan bermula 14 Februari 2013 ni...wordless...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #64 | Tayangan Perdana Kerat 14

13 comments:

  1. hohoho siapkan borang 112 ye bro hahahah

    ReplyDelete
  2. mcm seram je..cter mona ke...huhuhu

    ReplyDelete
  3. @CTK : hee...takde la...tak seram...nk tgk tunggu filem ni da keluar kat pawagam nanti..hee~

    ReplyDelete
  4. ko gi ke???jumpa zarul, aaron n siti saleha tak???

    ReplyDelete
  5. hero Malaya berlakon pasti mendapat sambutan filem tuh kan...

    ReplyDelete
  6. citer mona fendy tu ye..seram kot..

    ReplyDelete
  7. @aReLaN : yup..semalam tayangannya..aq g dgn boni..bro zarul invite..aaron dgn siti saleha mesti la ada...hee...

    ReplyDelete
  8. @Papa Mifz : hee..kita tunggu apa kata org ramai bila movie ni release kat pawagam nnt...hee~

    ReplyDelete
  9. @diana : pengarah movie ni kata masa press conference semalam ianya takde kaitan dgn mana2 cerita..tp tak tahu la kan..huhu~

    ReplyDelete
  10. filem ganas sempena "hari kasih sayang" hehe..

    *tahniah kerana berjaya menang 50 dengan 500 komen...

    cantik nombor tu...

    ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di blog Ezad Skytech Dot Com, membaca entri dan meninggalkan komen yang bernas...terima kasih juga diucapkan kerana terus memberikan sokongan kepada blog ini...kalau anda rajin bolehlah tolong tekan G+ pada entri ni ya...hee...TQ

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia April 2016

Alexa Rank Ezadskytech.com