Wednesday, 30 January 2013

Wordless Wednesday #64 | Tayangan Perdana Kerat 14

> Whats Up Guys...


NOTA SKYTECH :

Haa, nak tahu cerita Kerat 14 ni macam mana ? Tunggu bila filem ni mula ditayangkan bermula 14 Februari 2013 ni...wordless...

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday #64 | Tayangan Perdana Kerat 14

13 comments:

  1. hohoho siapkan borang 112 ye bro hahahah

    ReplyDelete
  2. @Zarul Umbrella : haha...borang apa 112 tu ye bro? haha~

    ReplyDelete
  3. mcm seram je..cter mona ke...huhuhu

    ReplyDelete
  4. @CTK : hee...takde la...tak seram...nk tgk tunggu filem ni da keluar kat pawagam nanti..hee~

    ReplyDelete
  5. ko gi ke???jumpa zarul, aaron n siti saleha tak???

    ReplyDelete
  6. hero Malaya berlakon pasti mendapat sambutan filem tuh kan...

    ReplyDelete
  7. citer mona fendy tu ye..seram kot..

    ReplyDelete
  8. @aReLaN : yup..semalam tayangannya..aq g dgn boni..bro zarul invite..aaron dgn siti saleha mesti la ada...hee...

    ReplyDelete
  9. @Papa Mifz : hee..kita tunggu apa kata org ramai bila movie ni release kat pawagam nnt...hee~

    ReplyDelete
  10. @diana : pengarah movie ni kata masa press conference semalam ianya takde kaitan dgn mana2 cerita..tp tak tahu la kan..huhu~

    ReplyDelete
  11. filem ganas sempena "hari kasih sayang" hehe..

    *tahniah kerana berjaya menang 50 dengan 500 komen...

    cantik nombor tu...

    ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com