Monday, 4 March 2013

TEXAS CHICKEN Taman Seri Gombak

> Whats Up Guys...

Huh, lama betul rasanya aq berehat daripada dunia blog ni ye...haa, dan bila da sihat sikit ni mula la tekak ni gatal nak makan itu ini...satu hari tu, aq dapat tahu yang TEXAS CHICKEN Taman Seri Gombak da mula dibuka bermula 1 Mac 2013 yang lepas...dua hari lepas tu aq terus la pergi serbu, bila sampai je...perghhh...memang penuh la tingkat atas dan bawah...memang nak kena beratur panjang ni...


Bila satu restoran da penuh...memang takde pilihan lain selain take away...haa, banyak jugak pilihan menu yang boleh dipilih...disebabkan sekadar nak mencuba...setakat order mana yang nampak macam sedap je la...hee...

Tex Sampler Combo & Mexicana Burger

Haa, saja nak cuba Set Tex Sampler Combo tu sebab ada Original Chicken, Tender, Wing, Biscuits, Coleslaw, Mash Potatoes dan minuman ringan...fuhh, da kata nak cuba...mesti la kena cuba setiap satu menu yang ada kan...HAHA...bagi aq rasanya boleh tahan la tapi Mash Potatoes, Biscuits, Coleslaw dan Original Chicken tu memang sedap...tender dan wing tu mungkin kurang kena dengan tekak aq kot...huhu...

Mexicana Burger...memang patut dicuba...huhu

Haa, menu dessert TEXAS CHICKEN ni pun boleh tahan...so, aq pun ter"ORDER" la Ice Cream Float, Sundae Chocolate & Strawberry dan yang paling menarik...Chocolate Volcano...ni baru try namanya...an..an..an...HAHA...serius, Chocolate Volcano dia memang best la...tak sempat nak snap pic da habis...haha...

Chocolate Volcano dia memang perghhh....

Feeling pulak bila dapat Ice Cream FLoat ni...hee..

Haa, lagi satu...TEXAS CHICKEN ni menyediakan perkhidmatan refill air self-service...kalau order dan makan kat situ...dan jika ada order set minuman sekali...dia akan bagi cup saje...lepas tu boleh pilih nak isi air apa kat mesin air tu...refill la sampai muntah...kalau la float pun boleh refill...mesti best...haha...


Huh, nama TEXAS CHICKEN mungkin baru la kat Malaysia ni...sekarang ni baru ada dua cawangan dalam Malaysia ni...1st branch di AEON Bukit Tinggi yang mula beroperasi pada 31 Januari 2013 dan 2nd branch di Taman Seri Gombak yang memulakan operasi awal Mac 2013...3rd branch kat mana pulak agaknya...huhu...


TEXAS CHICKEN Taman Seri Gombak
No.1 Jalan SG 1/3, Seri Gombak, 68100 Batu Caves, Selangor

Business hours : 9.00am to 12.00am (Sunday to Friday)
              

> FB Fanpage : TexasChickenMalaysia


NOTA SKYTECH :

Rasanya macam nak serang TEXAS CHICKEN lagi la pulak...penangan Chocolate Volcano dan Mexicana Burger...kini TEXAS hanya beberapa minit dari rumah...tak perlu naik flight...HAHA...

**Terima kasih kerana membaca entri TEXAS CHICKEN Taman Seri Gombak

31 comments:

  1. tak pernah rasa lagi.. cer suruh dia bukak cawangan kat Putrajaya.. hehehe

    ReplyDelete
  2. @KiD : haa..tunggu la lepas ni nak buka cawangan kat area mana pulak...katanya lepas ni byk lagi cawangan yg akan dibuka...check it out ! heee~

    ReplyDelete
  3. ala2 KFC gabungan Mcd menu dia..sedap ek?

    harapnya 3rd branch kt JB plak.hehe

    ReplyDelete
  4. @MK Kimi : hee...mungkin kot...tp ada kelainan sikit la...setakat ni Mexicana burger dia mmg best....

    hee...branch ketiga? entah la...tunggu la pengumuman dari TEXAS CHICKEN nanti...hee~

    ReplyDelete
  5. Macam menarik je, boleh try pegi

    ReplyDelete
  6. Fuh. Terliur melihat gambar menu yang dihidangkan oleh restoran Texas.

    ReplyDelete
  7. @akubiomed : kalau pergi sendiri Texas ni...lagi la...mcm nak order semua je...heee~

    ReplyDelete
  8. rasa macam nak pi cuba..
    :)

    ReplyDelete
  9. ohh. patotlah tak pernah dengar lagi. sekali pandang macam set kfc pulak. :)

    ReplyDelete
  10. tak pernah nampak lagi outlet dia sebelum ni. ni ala-ala macam popeyes la kot.

    ReplyDelete
  11. first time dengar tempat ni. mcm best je.

    ala... nape xbuka kt shah alam... :(

    ReplyDelete
  12. @ct kektus : nampak serupa tapi bukan kfc...hee~

    ReplyDelete
  13. @the Izudean : kat luar negara Texas Chicken ni yg mula operasi dulu dari Popeyes...kat Malaysia je Texas Chicken ni baru bertapak..:D

    ReplyDelete
  14. @deq noor : Minggu pertama buka mmg full tempat ni DN..ezad pun hari ketiga buka baru terjah...TEXAS CHICKEN ni pun baru lagi bertapak kat Malaysia bermula tahun ni..mungkin lepas ni akan buka kat shah alam pulak...mana tahu kan...hee..

    ReplyDelete
  15. perasan jugak texas ni masa pegi AEON bukit tinggi aritu. ramai gk org dan refill air tu letak kat tepi jalan je.

    ReplyDelete
  16. wah sedapnya..lebih2 lg burger tu..yummy..jauh la nak pergi..:-)

    ReplyDelete
  17. kalau dah sedap, kena try ni.maca mana dengan harga? ok?

    ReplyDelete
  18. @Rozuan Ismail : harga standard je...mcm kfc, mcd...tak mahal sgt...

    ReplyDelete
  19. harga dier mcm mana ok x?biscuit tu ala2 popeyes ler pulak yerkkk

    ReplyDelete
  20. wah, nampak sedap je.. kene cube nie. area Gombak? tak jauh sangat tu. hihi

    ReplyDelete
  21. whoaaa... tempat nie baru bukak lagi kan.... kalau dapat buat FOOD REVIEW mesti best .....

    ReplyDelete
  22. satu hari boleh dicobai nih...

    ReplyDelete
  23. Nampak macam sedap.. nak kena terjah fb dia mencari nih.. :)

    ReplyDelete
  24. boleh cuba gak ni kalau ada masa.

    ReplyDelete
  25. mash potatoes tu macam sedap je :D

    ReplyDelete
  26. satu lagi fast food d buka d malaysia.sbb tu la org kita semua obese..

    ReplyDelete
  27. mcm sedap je..adesss tiba2 rasa lapor..

    ReplyDelete
  28. ezad burger tu...haihh saje bt tliurkn..hehee

    ReplyDelete
  29. dah ada sijil halal ke?

    ReplyDelete
  30. kedengaran nya tidak ketahuan kehalalan nya ? boleh bg maklumat selanjut nye

    ReplyDelete
  31. @Ijat Krizzio : HALAL...boleh check di HALAL DIRECTORY JAKIM >>

    http://www.halal.gov.my/v4/index.php/en/direktori-halal?filter_name=texas%20chicken&filter_category_id=0

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mei 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com