Thursday, 1 August 2013

Nuffnang Sangat Bermurah Hati

> Whats Up Guys...

Nuffnang Sangat Bermurah Hati ? Biar betul Nuffnang ni...ke aq tersalah log in akaun Nuffnang orang lain ni...HAHA...haa, bila refresh balik...bulan lepas rasanya aq jarang update entri...tapi bila check CPUV bulan Julai 2013...tetiba aq terkedu...sekali 8 CPUV Nuffnang bagi bulan lepas...selama dua tahun lebih aq dengan Nuffnang, tak pernah pun dapat sampai 8 sekaligus...paling banyak pun pernah dapat setakat 4 saja...hee

Nuffnang Sangat Bermurah Hati

Marigold Peel Fresh for Health, for Life...ingatkan tu CPUV terakhir untuk bulan lepas...tapi tetiba muncul pula CPUV ke 22 untuk tahun 2013 ni...dan CPUV ke 57 sepanjang dua tahun lebih dengan Nuffnang ni...tapi apa bendanya Twisties Traxxobeats ni ? 

Hmm, Nuffnang ni kalau angin dia baik...memang tak perlu ditunggu, ada saja BE baru yang muncul...aq yang jarang update blog pun Nuffnang tetap bagi BE...tapi kalau jarang update blog masa CPUV tengah running...rugi la kan...kalau setiap bulan dapat CPUV macam ni memang best...perghh...hee

#P.S - Survey tu setiap hari mesti update okay...serius...setiap hari aq buat walaupun tak sempat update blog...HAHA...dan perhatikan bila iklan selalu muncul...selalunya pada waktu malam (antara 8 pm - 10 pm), selepas jam 12 malam...awal pagi dan waktu tengahari (12 pm - 2 pm)...masa ni la nak publish entri baru dan ping sana sini...hee


NOTA SKYTECH :

Setiap kali CPUV da metered...mesti ada pengganti...hee...Terima kasih Nuffnang !

**Terima kasih kerana membaca entri Nuffnang Sangat Bermurah Hati

26 comments:

  1. eheh gunakan sebaik mungkin.. kta dah level veteran dengan nuff ni, tu yg diorng baik tu..hehe

    ReplyDelete
  2. @Mek Onie : bulan puasa Nuffnang sangat bermurah hati kan..hee

    ReplyDelete
  3. @Muhammad Syazwan Norhalik : veteran la sangat kan..tapi kalau angin dia tak ok..nak dapat satu CPUV sebulan pun susah kan...hee

    ReplyDelete
  4. tu la pasal...nuffnang ni ada masa dia baik...ada masa dia kedekut....huhu....

    ReplyDelete
  5. @eimah siti : rasanya semua lalui pengalaman tu kan..hee

    ReplyDelete
  6. tahniah bro. murah rezeki di bulan mulia Ramadhan.

    ReplyDelete
  7. wah bestnya. murah rezeki ezad ni. duit raya nuff bg. hehe

    ReplyDelete
  8. pergh.. gmpak ko ezad.. tahniah2..

    ReplyDelete
  9. @dear xila : alhamdulillah..rezeki bulan Ramadhan agaknya..:)

    ReplyDelete
  10. @Ara Afiq : kira macam duit raya la ni walaupun belum cashout..sbb masih running cpuv tu..hee

    ReplyDelete
  11. @JunAina : tu la..baik pulak Nuffnang bagi sekali 8 cpuv bulan lepas..hee

    ReplyDelete
  12. @Zul Fattah : rezeki bulan puasa..lagi2 da nak raya..macam duit raya la..hee

    ReplyDelete
  13. bilah nak dapat camni dr NF...usaha tangga kejayaan...hihihi

    ReplyDelete
  14. haha kira ok la, lama gak la an.. ak dah 6 be masuk ni

    ReplyDelete
  15. rezeki bulan puase la tu.. alhamdulillah...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com