Saturday, 5 October 2013

Kenny Rogers Lots Of Lamb (LOL)

> Whats Up Guys...

Bermula 24 September 2013 yang lepas, sebenarnya Kenny Rogers Roasters Malaysia telah memperkenalkan beberapa menu baru dalam menu promosi Lots Of Lamb (LOL)...hari Khamis yang lepas bertempat di Kenny Rogers Berjaya Times Square, aku dan beberapa orang blogger yang lain telah dijemput untuk merasai dan mencuba sendiri menu promosi terbaru Kenny Roggers - Lots Of Lamb (LOL)...

Kenny Rogers - Braised Lamb Meal
Lots Of Lamb (LOL) - Braised Lamb Meal

Menu pertama yang dicuba adalah Braised Lamb Meal bersama 2 side dish iaitu Spiral Pasta dan Coleslaw...dagingnya diperap dengan bahan istimewa dan ditambah pula dengan sedikit black pepper untuk menaikkan rasanya...ditambah pula Smoked BBQ Sauce yang memang kena dengan isi daging kambing...daging kambingnya pula tersangat la lembut, kurang berbau dan yang paling penting mudah untuk dipotong dagingnya...

Kenny Rogers - Braised Lamb Meal dan Green House

Kenny Rogers - Green House
Green House 

Selain itu, dalam promosi kali ni...minuman Green House diperkenalkan iaitu gabungan soda dan hirisin buah timun...minuman yang sangat menyegarkan selepas makan...dan ianya kena dengan tekak aku...gabungannya sangat cool dan refreshing...anda patut mencubanya nanti bila makan di Kenny Rogers...

Kenny Rogers - Baked Spicy Wedges
Baked Spicy Wedges

Dalam set menu promosi terbaru Kenny Rogers - Lots Of Lamb kali ni...menu Baked Spicy Wedges dengan KRR Signature Cheese Sauce diperkenalkan...dan apa yang menarik mengenai wedges ni, ianya tidak digoreng dengan minyak sebaliknya ia di "baked"...tetapi rasanya tak lari macam wedges yang berada di pasaran...di Kenny Rogers menyediakan banyak menu yang sihat untuk anda...

Kenny Rogers - Lamb Tortilla Wrap Meal
Lots Of Lamb (LOL) - Lamb Tortilla Wrap dan Classic Garden Salad

Selain daripada menu Braised Lamb Meal, anda juga boleh mencuba set menu Lamb Tortilla Wrap Meal bersama dengan Classic Garden Salad...menu yang sangat sihat bagi mereka yang suka makan salad dan tortilla...bagi aku la, Lamb Tortilla Wrap ni memang sangat sedap...roti tortillanya yang lembut dan daging kambing yang dicincang halus memang mencair dalam mulut bila makan...

Sejujurnya, aku bukanlah penggemar tegar daging kambing yang tegar tetapi dengan kemunculan menu terbaru dalam set promosi menu Lots Of Lamb (LOL) iaitu Braised Lamb Meal dan Lamb Tortilla Meal ni, buat aku jatuh cinta dengan lamb...cuma menu Chicken & Lamb Platter saja yang aku belum sempat cuba untuk menu promosi terbaru ini...hee

Kenny Rogers Home-made Muffin
KRR Home-made Muffins

Jikalau berkunjung ke Kenny Rogers, rasanya tak lengkap kalau tak merasai KRR Home Made Muffin ni...pelbagai perisa boleh dipilih antaranya adalah Golden Vanilla Muffin, Pandan Muffin, Banana Raisin Muffin dan Chocolate Raisin Muffin...

Lots Of Lamb (LOL)
Kenny Rogers - Lots Of Lamb (LOL)

Haa, tunggu apa lagi...takkan nak tengok saja...jom la terjah ke Restoran Kenny Rogers yang berhampiran untuk mencuba menu yang ditawarkan untuk promosi Lots Of Lamb (LOL)...promosi terhad...hee

Less fat...Less salt...Less calories...

NOTA SKYTECH :

Untuk lebih info, jom LIKE FB >> Kenny Rogers Roasters Malaysia


**Terima kasih kerana membaca entri Kenny Rogers Lots Of Lamb (LOL)

18 comments:

  1. nak satu boleh?tapaukan yer..macam sedap je.hehe

    ReplyDelete
  2. ni yg nak kena bawak famili ni.. gaji 1st blum bawak famili dinner lagi.masing2 sibuk. thanks atas rekomen

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ezad...wah sedapnya...:)

    ReplyDelete
  4. @Farisya Anastasyia : haa, tapaukan...makan kat situ la baru feeling...hee

    ReplyDelete
  5. @Zuan : memang sesuai untuk bawa family untuk cuba menu promosi terbaru ni...:D

    ReplyDelete
  6. @Mas Zull : waalaikumussalam mama...nak tahu sedap ke tak kena cuba sendiri...hee...kalau ikut tekak saya memang sedap menu promosi terbaru Lots Of Lamb (LOL) ni..:D

    ReplyDelete
  7. wah..dah jadi blog makan2 nih..

    ReplyDelete
  8. kalau FD lah, hmmm. makan wedges dengan muffin je kot. lain tolak tepi. hihi :3

    ReplyDelete
  9. Entry berbayar ke ni haha...jarang dah makan kat kenny ni, ada masa boleh lah bw family sekali

    ReplyDelete
  10. akak ni kan... seumur hidup rasanya baru 2 3 kali je g mkn kat kenny rogers ni.. itu pun kawan yg belanja.. hehehe

    ReplyDelete
  11. @MaYa MustWany : haa, apa lagi...cepat2 la ke Kenny Rogers nanti..hee

    ReplyDelete
  12. @Marou Apple Hijau : hee...gambar tu kadang2 mempengaruhi segalanya...nak tahu rasanya macam mana...kena cuba sendiri...hee

    ReplyDelete
  13. @QueeN TerataI : kalau sy, bila ada promosi baru je baru akan pergi KRR ni sis..hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com