Wednesday, 2 October 2013

Wordless Wednesday - I'm Ezad Skytech

> Whats Up Guys...

Ezad Skytech Name Card
I'm Ezad Skytech

NOTA SKYTECH :

Da dua tahun lebih berblogging baru nak ada name card blogger...huhu

**Terima kasih kerana membaca entri Wordless Wednesday - I'm Ezad Skytech

19 comments:

  1. pastikan gua dapat namecard ni.. ke nak bagi aweks je?? hoho

    ReplyDelete
  2. pergh! dah dapat kad sendiri.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...

    Kreatif idea buat kad macam ni... skrg ni jadi blogger pun merupakan salah satu cabang bisnes juga...

    ReplyDelete
  4. @Irwan Alessa : haha...kena jumpa la..bagi by hand...hee

    ReplyDelete
  5. @Bahrain : da lama nak buat sebenarnya...tapi asyik tertangguh je...huhu

    ReplyDelete
  6. @Ahmad Zaki : Waalaikumussalam...sy try design sendiri je untuk first badge ni...name card ni penting jugak untuk blogger...untuk kembangkan networking..:D

    ReplyDelete
  7. canggih betul siap ada card :)

    ReplyDelete
  8. akak pun tak delagi..tak de join apa2 program blogger rasanya tak perlu la..heheh

    ReplyDelete
  9. @Liza Licha : tak canggih pun..design simple je..hee

    ReplyDelete
  10. @QueeN TerataI : InsyaAllah kalau jumpa satu hari nanti pasti akan diberi..:)

    ReplyDelete
  11. @^^eKaTiKaH^^ : macam mana nak bagi..hee..kena hulur by hand la kalau jumpa..hee

    ReplyDelete
  12. @diana : hee..apa salahnya kalau nak buat name card ni kak...saja untuk simpanan...dan buat kenangan..hee

    ReplyDelete
  13. nanti le aku kuar kad aku gak..tapi lambat lagi siap..:D

    ReplyDelete
  14. @reezluv : kalau da siap nanti nak satu..:D

    ReplyDelete
  15. perghh.. mantop.. siap ada namecard lg..? nak satu bro..

    ReplyDelete
  16. Peh, dah ada blogger card sendiri. hehe. keep it up!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com