Monday, 2 December 2013

Pengomen Tegar Ezadskytech.com November 2013

> Whats Up Guys...

Pengomen Tegar Ezadskytech.com November 2013...huh, tak sangka bulan November tahun ni berlalu dengan begitu cepat sekali...da masuk bulan Disember...haa, yela kan...seminggu blog tak berupdate langsung...HAHA...tak sangka pula entri Pengalaman Snorkeling di Pulau Manukan tu boleh mencecah hampir 1k pageviews bila seminggu tinggalkan...ada sambungannya lagi tu tapi tak tahu bila aku dapat siapkannya...HAHA...

Haa, bila da hampir masuk penghujung tahun ni, makin berkurang pula entri blog...dan aku tak tahu kenapa ? HAHA...bila nak menaip entri asyik tekan BACKSPACE saja...bila nak siapnya kan...huhu...walaupun tak banyak entri yang sempat dipublish bulan lepas tapi masih ada lagi yang setia tinggalkan komen...terima kasih...hee

Pengomen Tegar Ezadskytech.com November 2013

Top 5 : Pengomen Tegar Ezadskytech.com November 2013
  1. Queen Teratai
  2. akubiomed
  3. Chot
  4. KiD
  5. Hazman aka species1980

NOTA SKYTECH :

Harap bulan Disember ni dapat la luangkan lebih masa sikit untuk berblogging macam dulu...terasa macam ada yang tak kena pula bila da lama tak buka blog ni...pernah rasa macam tu tak ? hee


**Terima kasih kerana membaca entri Pengomen Tegar Ezadskytech.com November 2013

10 comments:

  1. selalu sangat rasa macam tuu. kihkih

    ini lagi dah 2 bulan lebih tinggalkan blog, baru nak aktif balik kengkononnya. haha :D

    ReplyDelete
  2. hello blogger, Monday morning traffic

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada pemngomen tegar.

    ReplyDelete
  4. Ezad .... ko letak je gambar awek2x sabahan yang comel kat satu post entry...mesti banyak hits punya....hahahaha

    ReplyDelete
  5. hmm nak kena naikkan balik nama den..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com