Monday, 3 March 2014

Sebulan Tanpa Laptop

> Whats Up Guys...

Sebulan Tanpa Laptop...hampir sebulan juga la menyepi seketika daripada dunia blog ni...serius aku memang tersangat la rindu kat dunia blog ni...nak menaip entri...tulis review movie baru yang sedang ditayangkan di pawagam...nak blogwalking sana sini...fuhhh, habis tergendala semuanya selama sebulan disebabkan laptop "bertuah" ni buat hal...bila sebulan tak buka blog langsung...hampir 4k komen masuk dalam SPAM...perghhh...memang penat la nak delete semua tu...huhu

Sebulan Tanpa Laptop
Laptop "bertuah" buat hal la pula...

Haa, bila laptop yang selama ni sudah berkhidmat dengan aku selama lebih kurang 5 tahun sejak tahun 2009 lagi tetiba buat hal pula...bahagian highlight to non-stop bergerak...mungkin aku terlalu geram sangat masa tu...TERHEMPAS laptop "bertuah" ni...habis KO...haa, ni makan dia...kan da merasa sebulan hidup tanpa laptop...amacam, best tak ? HAHA...

Nak hantar repair ? Entah la...baik beli baru daripada hantar repair...nanti rosak balik...sejak beberapa bulan lepas lagi memang sudah menunjukkan tanda-tanda hampir KO...awal bulan Februari juga tamat riwayatnya....mungkin sudah sampai masa tukar baru agaknya kot...heee...laptop jenama apa yang korang rasa OK yang boleh korang recommend ? Macam ada yang tak kena saja bila laptop tiada disisi saat aku memerlukannya...huhu


NOTA SKYTECH :

#SBB2014 sudah makin hampir ni...It's The Final Countdown #SBBYEOS2014 !! Huhh, makin terasa pula bahangnya...tu yang gagahkan juga update blog walaupun bukan guna laptop sendiri...hee

**Terima kasih kerana membaca entri Sebulan Tanpa Laptop

8 comments:

  1. Sama usia laptop kita dalam 5 tahun. ALHAMDULILLAH, tak ada masalah lagi.

    ReplyDelete
  2. laptop akak umur 4 tahun..risau pulak nak cukup 5 tahun nih..hahha

    ReplyDelete
  3. Kena kumpul duit untuk menganti laptop baru.

    ReplyDelete
  4. @Bahrain : memang selama ni jaga laptop ni..tapi da sampai masa dia nak rosak..tak boleh nak buat apa la kan..hee

    ReplyDelete
  5. @diana : tak semua laptop sama tahap maksimum riwayatnya kak...sy punya cukup 5 tahun je da terpaksa ucap selamat tinggal...hee

    ReplyDelete
  6. @akubiomed : memang sekarang ni tengah survey nak cari laptop...sama ada masih nak cari jenama acer ataupun ubah angin cari jenama lain...

    ReplyDelete
  7. beli je lah yg baru. duit nuffnang pon dah dapat kan. apo lagi. kihkihh

    ReplyDelete
  8. @ct kektus : memang tengah dalam proses nak mencari laptop la ni...hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com