Wednesday, 23 April 2014

Panggilan Misteri Awal Pagi

> Whats Up Guys...

Panggilan Misteri Awal Pagi...Haa, biasanya kalau nombor yang tidak dikenali tetiba call ni, banyak kali aku fikir samada nak accept atau reject call tu...sebab banyak kali aku dah terkena...nombor yang tidak dikenali tetiba call, kebanyakannya telemarketer...sibuk nak jual insurans...malas aku nak layan...haa, bukan sekali...banyak kali dah...huhu...tapi pagi tadi, nombor tidak dikenali tetiba call...dan aku accept call tu...dia cakap HELLO...aku terus letak...kejam tak ? HAHA...kali kedua pun masih dapat call daripada nombor yang sama juga...tapi aku biarkan...

Panggilan Misteri Awal Pagi

Haa, lepas tu...tetiba tergerak hati pula nak checked nombor tu daripada mana...sampai dua kali call aku...kenapa entah agaknya ? Bila aku checked...tu nombor office Nuffnang rupanya...oppss, sorry Nuffnang sebab reject first call tu tetiba...hee...sebab nakkan kepastian, aku call la balik Nuffnang...

Sebenarnya aku ada hantar tiket kat Nuffnang semalam, sebab ada sedikit kemusykilan yang aku nak tanya dengan Nuffnang...tak sangka agak cepat juga mereka balas...mungkin sebab aku letak priority "high" kot kat tiket tu...

Nuffnang Helpdesk - Terima Kasih Nuffnang

Haa, Nuffnang call aku pasal benda ni rupanya...mereka pun sudah jelaskan kenapa komen aku untuk contest premier screening tu tak keluar dalam blogpost Nuffnang sebelum ini...sebab sekarang ni mereka sudah guna cara baru...mungkin sebab tu ada masalah sikit la...tak stabil lagi kot sistem baru tu...OK, aku paham...haa, dan apa yang bestnya...malam ni kan Premier Screening of Brick Mansions di Premium X - Cinemas@One City...filem aksi kedua terakhir yang dilakonkan oleh mendiang Paul Walker, yang telah terbunuh dalam satu kemalangan kereta pada 30 November 2013 yang lepas...Nuffnang ada offer aku tiket untuk premier screening movie ni...tapi...

Premier Screening of Brick Mansions


Tapi aku terpaksa tolak secara baik sebab tak dapat nak pergi...lagipun memang tempat tu aku tak berapa familiar sangat...apa-apa pun terima kasih Nuffnang...terharu beb...hee


NOTA SKYTECH :

Haa, kalau korang ada sebarang masalah berkaitan dengan Nuffnang...terus saja contact dengan mereka...tak payah malu-malu...staff Nuffnang OK je...respon pun cepat...peramah...dan yang penting, jangan pernah jemu untuk bertanya...hee

**Terima kasih kerana membaca entri Panggilan Misteri Awal Pagi

5 comments:

  1. yup staff nuff dgn churp2 mmg mesra n cepat bertindak :)

    ReplyDelete
  2. @Syazana Zainn : yup...kalau ada something yang betul2 urgent..memang cepat dorang bertindak...tak nak bagi kita tertunggu2...:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com