Monday, 8 September 2014

TGV Cinemas Movie Club Khas Untuk Kaki Wayang

> What's Up Guys...

TGV Cinemas Movie Club Khas Untuk Kaki Wayang ? Haa, akhirnya setelah sekian lama menunggu sejak beberapa bulan lepas lagi...dan mesti ramai yang tertanya saja bila agaknya ianya akan mula dilancarkan...yela, bila tengok wayang kat TGV asyik keluar iklan pasal ni saja...HAHA...

Bila TGV Cinemas pun hantar sudah hantar emel "pujuk" aku untuk menjadi ahli beberapa hari lepas...ianya memang satu berita baik untuk kaki wayang tegar macam aku...HAHA...haa, apa lagi...masa tu memang kebetulan dalam akaun PayPal aku tu ada pula baki yang tinggal...aku pun terus sign up secara online tanpa fikir panjang la...

TGV Cinemas Movie Club Khas Untuk Kaki Wayang
TGV Cinemas Movie Club

Apa kelebihan TGV Cinemas Movie Club ?

Kelebihan TGV Cinemas Movie Club
TGV Cinemas Movie Club Benefits

Haa, bagi kaki wayang tegar...memang sesuai sangatlah untuk sign up sebagai ahli TGV Cinemas Movie Club ni...hmm, aku boleh dikatakan tegar juga la...HAHA...cuba tengok page Film Review tu...nampak tak berapa banyak sangat sebab ada movie yang aku tengok kat pawagam tapi tak tulis review pun kalau movie tu kurang best dan macam tak berbaloi untuk ditonton...kalau aku tulis review semua movie yang aku tengok...confirm penuh dengan entri pasal review movie saja la dalam blog ni...HAHA...

TGV Cinemas Movie Club
TGV Cinemas Movie Club

Haa, bila sign up saja sebagai ahli TGV Cinemas Movie Club...secara automatik korang boleh REDEEM 2 tiket wayang dan 1 Regular set popcorn dan soft drink...hanya perlu bayar RM28 untuk sign up dan RM10 untuk renew setiap tahun...haa, bila renew balik kad tu nanti pun akan dapat REDEEM macam ni juga...

Masa bulan kelahiran kita pun boleh REDEEM lagi 2 tiket dan 1 Regular set popcorn...setiap perbelanjaan RM10 di TGV...akan dapat 1 MovieMoney...contohnya kalau kita beli tiket movie yang berharga RM14...kita akan dapat 10% MovieMoney daripada harga tiket...kiranya kita dapat RM1.40 MovieMoney...haa, bila sudah cukup nanti boleh la REDEEM lagi...perghh...memang best ! Haa, nampak tak berapa banyak perkataan REDEEM yang aku guna tu...HAHA

"A club made for movie lovers...A world of rewards and more"

TGV Cinemas Movie Club Key Chain
TGV Cinemas Movie Club Keychain Limited Edition

Haa, apa lagi ! Jom la sign up cepat di TGV Cinemas Movie Club...dan dapatkan TGV Cinemas Movie Club Keychain Limited Edition...tapi selagi stok masih ada la...masa sign up secara online tu, sila pilih TGV Cinemas yang berdekatan dengan lokasi korang untuk collect kad korang dan tunjukkan bukti pembayaran kat kaunter Movie Club...haa, lagi kerap la aku akan terjah ke pawagam lepas ni kalau ada movie best...cukup poin MovieMoney...boleh tebus tiket wayang FREE lagi ! hee


NOTA SKYTECH :

The Giver...tak berapa best sangat...mujurlah aku dapat tengok FREE ! Movie apa lagi yang best agaknya yang akan ditayangkan sepanjang hujung tahun 2014 ni...huhu...

**Terima kasih kerana membaca entri TGV Cinemas Movie Club Khas Untuk Kaki Wayang

40 comments:

  1. Baru dpt emel tadi. Banyak jugak benefit dia. Nak try ah nnti. hehe

    ReplyDelete
  2. kalau kaki wayang mesti berbaloi jadi ahli ni.

    ReplyDelete
  3. @Scha Nazri : jadilah antara yang awal sign up ye...banyak benefits...tu yang terus sign up je...hee

    ReplyDelete
  4. @Denaihati : memang sangat berbaloi bagi kaki wayang...cukup poin boleh REDEEM tiket wayang percuma...

    ReplyDelete
  5. @Marou Apple Hijau : haa, apa lagi...sign up online la...kalau tak pun...terjah TGV yang terdekat...hee :D

    ReplyDelete
  6. menariknya benda ni...tapi sejak ada anak ni, dah kurang tengok wayang...

    ReplyDelete
  7. @MamaBard : ajak anak2 tengok wayang sekali...musim cuti sekolah kan nanti...hee

    ReplyDelete
  8. Anak akak tak boleh masuk wayang..asyik jerit je...serik rasa..tunggu la setahun 2 lagi..kesian kat kakak nak tengok kartun2 tak boleh..

    ReplyDelete
  9. @Diana Rashid : yela kan kak...budak2 ni kan banyak ragamnya...

    ReplyDelete
  10. Salam... rupanya bro kaki wayang. berbaloi kalau signup TGV Cinemas Movie. Banyak Redeem...pulak tu. Moga banyak memberi manfat. Bolehlah kerap ke pawangan.

    ReplyDelete
  11. @sensasi2020 : boleh dikatakan kaki wayang juga la...pantang ada movie yang macam best keluar...mesti akan tengok...hee

    ReplyDelete
  12. @Muhammad Syazwan Norhalik : bagi den sama je mana2 pun...asalkan dekat dengan den, den terjah je...hee

    ReplyDelete
  13. Setiap bulan gi tengok wayang. Rugi kalau tak join..boleh kumpul point.

    ReplyDelete
  14. @iamNurul : betul3...kalau yang selalu tengok wayang memang patut join la kan...hee

    ReplyDelete
  15. kat tempat aku takde pulak tgv.. ade gsc.. haha..

    ReplyDelete
  16. @Hafiz Hafizol : kalau takde TGV...tu tak dapat la den nak tolong...hee

    ReplyDelete
  17. dah reg.. n then cmn nak dptkn kad dan redeem ticket tu ye? kena pegi kaunter tgv ke? :)

    ReplyDelete
  18. eh nak sign up tu kena ada paypal je ke?

    ReplyDelete
  19. @azrienah abd rahman : yup...pergi je kauter MOVIE CLUB tu...nanti dia akan tanya nak REDEEM sekarang ke nanti...:D

    ReplyDelete
  20. @Syazana Zainn : tak la...rasanya maybank2u pun boleh...kalau nak senang, terus ke kaunter MOVIE CLUB kat TGV je...daftar terus dari situ...hee

    ReplyDelete
  21. Yes.. jadi penguna bijak u ols.. I pon da sign up movie club mmber. Klau beli tiket wayang.. rm14×2, popcorn+sft drink dah bape?? Rm40 knnn.. but if u register movie club rm28.. tup tup dpt movie tiket 2+popcorn+soft drink. Bsday pon dpt gak.. sonokkk!!

    ReplyDelete
  22. @AnneRyuna™ : yup...memang dekat RM40 untuk 2 orang...memang berbaloi bila ada kad movie club macam ni bagi kaki wayang tegar kan....:D

    ReplyDelete
  23. sy dh sign up jgk..
    kalo nk activate acc kne bg movie card club no...
    movie club card tu nnt die pos ke rumah ke?

    ReplyDelete
  24. @hana : kalau da sign up secara online...kena verify dulu melalui emel...tak pasti akan pos ke rumah atau tak...cara paling mudah...terus pergi ke TGV...kata nak ambil kad je... :D

    ReplyDelete
  25. Dah daftar online terus boleh amik ke ke camne?

    ReplyDelete
  26. @Nizarazu : yup...boleh terus ke tgv yang dipilih masa sign up online tu...nanti kena tunjuk la emel yang TGV send tu menandakan da bayar secara online...yang penting kalau sign up online...kena verify dulu...tekan link yang disertakan dalam emel yang TGV send... :)

    ReplyDelete
  27. tqttqtq nice blog..
    bru je lps verified email..kang nk g lyn 7son ahakz..
    sampe je nk terus g ambik kad..hahaha zaman skrg pe aje yg leh redem aku redem..hehehe

    ReplyDelete
  28. Kalau xregister online boleh terus ke tgv daftar sna ke...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je...takde masalah...daftar kat kaunter tgv pun boleh... :)

      Delete
  29. macam mana nk check point online ek ? :) Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. First...kena activate akaun dulu...masuk laman web official tgv...klik MOVIECLUB...masukkan 12 digit no kad TGV Movie Club di belakang kad tu...masukkan emel...ikut step seterusnya...lepas settle...bila2 masa boleh check MovieMoney secara online... TQ sebab bertanya :D

      Delete
  30. Kalau birthday 30/10... Boleh tebus tiket free bln 10 je ke atau boleh extend sampai 30/11?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya bukan tunggu birthday je baru boleh tebus tiket free...contohnya, awak punya birthday hujung bulan kan...start 1/10 da boleh tebus da...tapi kena tebus dalam BULAN birthday awak je...bulan 11 da tak boleh tebus tiket free da...hehe

      Delete
    2. Nk tnye of renew kad kan.rm10..tp benefit apa eh dpt.sbb org kt kaunter tu xinform apa pn..dah la kaki wyg hihi

      Delete
  31. Tiket free utk sign up tu kan valid utk brape lama untuk tebus ye?

    ReplyDelete
  32. Ada gak... dulu selalu tengok wayang. Cuma kalau kita beli tiket online boleh tak guna membercard ni?? or guna hanya walk in sahaja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je kalau beli online guna membercard ni...pastikan log in kat website TGV atau apps...beli macam biasa...kalau nak guna moviemoney untuk tebus...rasanya kena walk in kaunter...

      Delete
  33. kawasan aku pun paling dekat kat serdang je yg tgv yang lain banyak gsc.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mei 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com