Thursday, 31 December 2015

Sebelum 2015 Berakhir...

> What's Up Guys...

Huh, sejak beberapa minggu lepas lagi aku memang mencuba untuk mencari kembali mood blogging yang sudah lama menghilang...baru hari ni terjumpa kembali mood aku itu di sebalik awan biru...HAHA...mungkin sebab sudah nak masuk tahun 2016 agaknya...hmm, aura nak tiba awal tahun ni memang lain macam sikit kan...betul tak ? hehe...

Sebelum 2015 berakhir...

Sebelum 2015 Berakhir...
"Work Hard, Dream High"

...dan sebelum 2016 berkunjung tiba tak lama lagi...baru aku teringat yang domain blog aku ni akan tamat tempoh kurang daripada 24 jam lagi...sempat lagi nak renew nanti...HAHA...mujurlah perasan hari ni...da la mood blogging ni baru nak muncul semula...kalaulah tahun 2016 baru aku buka blog, domain blog pula expired...kau rasa ? Nak berhenti daripada blogging terus, sayang la pula kan...baik teruskan walaupun tak dapat nak blogging seaktif dulu...huhu

Sebelum 2015 Berakhir...

NOTA SKYTECH :

Pertanyaan ni memang cukup popular bila menjelang tahun baru kan ? Pelbagai jenis jawapan yang akan keluar nanti...hehe

"Apa #Azam2016 nanti ?"

P.S - Apa azam korang semua untuk tahun 2016 nanti ? kah...

**Terima kasih kerana membaca entri Sebelum 2015 Berakhir...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com