Friday, 12 May 2017

Sepetang Bersama Blogger 2017 Mungkin Edisi Terakhir ?

> What's Up Guys...

Sepetang Bersama Blogger 2017 Mungkin Edisi Terakhir ? | Haa, biar betul ni ? Err, takkanlah #SBB2017 kali ni merupakan edisi yang terakhir ? Hmm, dalam tak sedar...masa berlalu begitu pantas sekali...masih teringat lagi bila kali pertama menyertai event #SBB2013 di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya yang pada masa itu sudahpun masuk edisi kedua sebab terlambat tahu tentang kewujudan event Sepetang Bersama Blogger ni...dan pada tahun seterusnya pun aku tak lepaskan peluang untuk menyertai #SBB2014 di Saloma Bistro, Kuala Lumpur...

Bila dah seronok jumpa rakan blogger yang selama ni hanya berhubung di alam maya...event macam ni la yang patut ramai blogger sertai untuk luaskan lagi networking...selain menimba ilmu baru, boleh juga tambah kenalan...keterujaan nak sertai event #SBB2015 yang lepas di Kompleks Sukan Lasak Putrajaya, Taman Cabaran, Presint 5, Putrajaya tak kesampaian sebab bila tiba harinya event...aku boleh demam pula...tak boleh nak buat apa...terpaksa redha saja la pada masa tu tak dapat nak sertai #SBB2015 walaupun dah daftar...HAHA

Sepetang Bersama Blogger 2017 Mungkin Edisi Terakhir ?
Sepetang Bersama Blogger 2017

Haa, disebabkan aku pergi event #SBB2016 la aku dapat peluang menjejakkan kaki buat kali pertama ke Perth, Australia pada tahun lepas...terima kasih Uncle Zuan sebab ajak aku...kalau tak mungkin takkan dapat merasa pergi ke sana...HAHA

Sepetang Bersama Blogger 2017 Mungkin Edisi Terakhir ?

Sejak pertama kali event Sepetang Bersama Blogger ni mula dianjurkan pada tahun 2012, sudah berapa kalikah anda semua pernah menyertainya ? Sekali ? Dua kali ? Tiga kali ? Empat kali ? Lima kali ? Ataupun masih belum pernah lagi menyertainya dan #SBB2017 ni baru kali yang pertama ? Bila terdengar desas-desus cerita yang #SBB2017 ni mungkin edisi yang terakhir...gulpppp...

Tiba-tiba rasa macam ralat pula sebab kali ni punya event Sepetang Bersama Blogger 2017 memang aku tak dapat nak join sekali sebab ada hal lain di hari yang sama event ni berlangsung...hmm, kalau betul la kali ni adalah edisi yang terakhir...tidakkk !! Adehhh...tiada rezeki nak menyertai #SBB2017 ni...haa, siapa yang masih belum daftar lagi,bolehlah daftar di >> sbb.my


NOTA SKYTECH :

Hmm, rasanya sejak daripada dua tahun lepas lagi aku dah dengar cerita ni...tapi event Sepetang Bersama Blogger masih lagi diteruskan sehingga tahun ni...adakah benar kali ni memang betul-betul yang terakhir ? Mungkin team Denaihati Network ada komitmen lain yang lebih besar pula selepas ni...kita tak tahu kan ? Doakan yang terbaik saja ! hehe

**Terima kasih kerana membaca entri Sepetang Bersama Blogger 2017 Mungkin Edisi Terakhir ?

9 comments:

  1. Replies
    1. Tu la kan...ramai yang masih berharap SBB akan ada lagi lepas ni...

      Delete
  2. Replies
    1. Rasanya ramai juga blogger yang tak dapat join SBB2017 ni...
      Hmm, tunggu next year...adakah SBB masih ada lagi ke tak ?
      Jeng...jeng...jeng...hehe

      Delete
  3. Replies
    1. Desas-desus kata yang #SBB2017 ni yang terakhir...tak tahu la kan...mana tahu atas permintaan ramai...mungkin akan diteruskan lagi...haha

      Delete
  4. So sweet, g honeymoon berdua dengan uncle zuan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...bukan kitorang je yang pergi Perth tahun lepas bro...ada 3 orang lagi yang lain la...HAHA

      Delete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mei 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com