Saturday, 30 September 2017

TGV Cinemas Movie Club : "Are You The Ultimate Movie Buff" Kembali Lagi

> What's Up Guys...

TGV Cinemas Movie Club : "Are You The Ultimate Movie Buff" Kembali Lagi...Wow, terasa macam baru semalam je mendaftarkan diri sebagai ahli TGV Cinemas Movie Club...rupanya tahun ni sudah masuk tahun ketiga aku menjadi ahli yang agak setia sejak ianya mula diperkenalkan sejak bulan September 2014 dan mungkin aku antara salah seorang yang paling awal mendaftarkan diri sebagai ahli...kalau anda memang kaki wayang tegar...memang elok sangatlah daftar sebagai ahli TGV Cinemas Club...sebab apa ? Sebab terlalu banyak kelebihannya...HAHA

Are You The Ultimate Movie Buff ?

"Watch movies, get rewarded"

Haa, untuk pengetahuan semua...bermula dari 1 April 2017 sehingga 30 September 2017, pihak TGV Cinemas akan mengadakan sebuah contest "Are You The Ultimate Movie Buff" khas untuk semua ahli TGV Cinemas Movie Club yang aktif dan telah menyediakan hadiah yang berjumlah lebih daripada RM1,500,000 untuk dimenangi...wow, tengok movies pun boleh menang hadiah...haa, siapalah yang tak nak kan ? Mana tahu ada rezeki boleh menang ke kan...siapa tahu ? HAHA

"Are You The Ultimate Movie Buff ?"
"Are You The Ultimate Movie Buff ?"

Jomlah Kita Rebut Hadiah Mingguan, Hadiah Bulanan dan Hadiah Utama Melebihi RM1,500,000

Setiap minggu sepanjang contest "Are You The Ultimate Movie Buff" ni...2,000 orang yang terawal mendaftar untuk menjadi ahli TGV Cinemas Movie Club dan 3,000 ahli yang terawal menyempurnakan "Movie Buff Challenge" akan berpeluang untuk mendapat Movie Pass x 1 secara PERCUMA...tapi siapa cepat dia dapatlah, kalau lambat...tinggal ! HAHA

Movie Buff Quiz and Movie Buff Challenge
Movie Buff Quiz and Movie Buff Challenge

Setiap minggu akan diberikan "Movie Buff Challenge" yang berbeza...apa yang perlu dilakukan adalah hanya perlu tonton movie sebanyak yang mungkin di TGV Cinemas dari 1 April - 30 September untuk berpeluang merebut hadiah bulanan iaitu pakej percutian ke Melbourne, Australia selama 5 hari 4 malam !

Selain itu, terdapat banyak lagi hadiah lain untuk dimenangi setiap bulan...cuba tengok di bawah ni...amacam ? Menarik tak ? Setiap bulan OK...huh, kalaulah dapat pergi Melbourne, Australia pula tahun ni...pergghhh...mesti syok kan ? Tahun lepas dah jejakkan diri ke Perth, Australia...haa, siapa kata kalau jadi kaki wayang tegar ni tiada faedah...tengok movies je pun, boleh dapat hadiah...HAHA

Hadiah Bulanan "Are You The Ultimate Movie Buff"
Hadiah Bulanan "Are You The Ultimate Movie Buff"

Hadiah Utama Chevrolet Colorado Untuk Dimenangi ?

Selain daripada itu juga, salah seorang daripada anda mungkin akan memenangi sebuah kereta Chevrolet Colorado untuk hadiah utama contest "Are You The Ultimate Movie Buff" ni...nak tahu dengan lebih lanjut macam mana nak sertai...bolehlah ke https://moviebuff.tgv.com.my/ untuk terma dan syarat...apa lagi...jomlah tengok movie ! HAHA...

Hadiah Utama "Are You The Ultimate Movie Buff" - Chevrolet Colorado
Hadiah Utama "Are You The Ultimate Movie Buff" - Chevrolet Colorado

Setiap transaksi yang dibelanjakan sama ada untuk membeli tiket wayang, makanan dan minuman pasti akan lebih berbaloi dengan mendaftar sebagai ahli TGV Cinemas Movie Club dan peluang untuk memenangi salah satu hadiah dalam contest "Are You The Ultimate Movie Buff" ni lebih tinggi selain boleh mengumpul MovieMoney™ sebanyak mungkin dan boleh digunakan untuk menebus tiket wayang, makanan serta minuman di TGV Cinemas...soooo...

"It's Movie Time !"

It's Movie Time !
It's Movie Time !

NOTA SKYTECH :

Haa, tunggu apa lagi ! Jomlah sign up cepat untuk menjadi ahli TGV Cinemas Movie Club bagi yang masih belum lagi menjadi ahli...aku sudah ! Mood untuk menjadi kaki wayang kembali ON semula untuk tahun 2017 ni...hmm, masih banyak lagi movie yang ditunggu belum ditayangkan lagi tahun ni di pawagam...HAHA

Huh, sambil kumpul MovieMoney™ supaya makin banyak...sambil sertai contest ni...orang kata sambil menyelam minum air...haa, all the best untuk sesiapa yang sertai contest ni...kalau menang hadiah nanti, jangan lupa kongsi ye !

**Terima kasih kerana membaca entri TGV Cinemas Movie Club : "Are You The Ultimate Movie Buff" Kembali Lagi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Julai 2017

Alexa Rank Ezadskytech.com