Saturday, 21 May 2011

2 STROKE 4 STROKE....

,Salam Sabtu semua.... heee~

,Ish... da petang rupanya... aq ingatkan pagi lagi... haa.... apa lagi.. tak tahu pe nak buat kan... kerja aq download movie la... sebab kat rumah je boleh download movie sebanyak mungkin sebab internet laju... heee~ boleh la aq layan movie bila bosan nanti... hahah~

"2 STROKE ke 4 STROKE"

,haa... tak habis lagi rupanya penangan Maharaja Lawak malam tadi.... persembahan kumpulan SEPAH la yang paling meninggalkan kesan bagi aq... 

,penat da aq tahan gelak malam tadi... TAPI..... memang tak boleh.....tahan da.... hahah~






NOTA KECIL :

,Aq memang sokong SEPAH dari Raja Lawak 3 dulu.... memang best.... ^_^


**Terima kasih kerana membaca entri 2 STROKE 4 STROKE....

2 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com