Sunday, 29 May 2011

Kenapa guna nama blog tu by MTT..

,MTT tanya kenapa pilih nama blog tu?? 
,Berikan sebab MUNASABAH kenapa nama blog yang dipilih...


Klik BeloG MTT untuk info lebih lanjut...

- - Skytech BELOG... kenapa pilih Skytech BELOG..?? - -


,Idea nama "Skytech" ni tercetus pada tahun 2009 berinspirasikan satu nama Cyber Cafe kat Seremban 2.... Spytech... hee ~

,Aq ni kan imaginasi tinggi sikit sampai ke langit... tu yang aq dapat idea gabungkan nama Sky + Technic.. tercetus la nama Skytech...

,Sampai sekarang melekat nama Skytech tu kat aq... (^^,) 



NOTA KECIL :

,Munasabah tak sebab ni MTT...??? Boleh diterima ke... heee ~


**Terima kasih kerana membaca entri Kenapa guna nama blog tu by MTT..

12 comments:

  1. Thanks join..MTT 1st time sampai blog ni...unikkk nama tu,sbb tu jarang2 denga...gabungan...Hehe.. :)

    ReplyDelete
  2. @Belog MTT

    heee... ur welcome MTT..

    ,1st time masuk sini... yeke...biasala.. blog ni kan masih baru lagi... (^^,)

    ,ntah mcm la boleh dpt nama ni... hee..

    ReplyDelete
  3. oh...cenggitu :P

    ReplyDelete
  4. @cik ayin

    mcm tu la citer nya cik ayin...

    happy ending... hahah~ (^^,)

    ReplyDelete
  5. oooo..baru tau. aku suka sky sebab ada watak anime nama Sky. tp aku lupa apa title die. hahaha..

    ReplyDelete
  6. oh terima kasih la kt cc yg jd pencetus nama blog haha

    ReplyDelete
  7. @Hanie Dew : haha...mengarut kan sejarah nama blog ni..haha

    ReplyDelete
  8. @Eera Shera : haha...entah ada lagi ke tak agaknya CC tu...haha~

    ReplyDelete
  9. oo patutla..huhu..

    ReplyDelete
  10. @MaYa MustWany : agak pelik kan nama skytech tu mas..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com