Thursday, 26 May 2011

"Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia"


,Jom la sertai BLOG PILIHAN MALAYSIA


,Skytech BELOG ni nak join dalam kategori

Blog Personal Lelaki Pilihan


- - Info mengenai Skytech BELOG - -

,Kemunculan perdana Skytech BELOG ni adalah pada hari Isnin 04/04/2011... Baru mencapai usia  sebulan 22 hari Skytech BELOG ni... (^^,)

,Blog ni la tempat aq curahkan idea dan tempat aq berkongsi info yang aq dapat daripada aktiviti melayari internet dan melalui bacaan... tak banyak dapat sikit pun jadi la kan... heee ~

,BLOGGER tu apa..??

,Aq belajar buat blog ni pon atas usaha kaji selidik aq sendiri... mula-mula berblog memang bersepah la... hee... pada mulanya memang aq tak faham apa tu blog, blogwalking dan istilah blogger... haaa... sekarang da tahu da... 

,Sekarang ni.. semakin ramai blogger baru yang muncul bak cendawan tumbuh selepas hujan... aq pon salah satu diantara mereka... heheh~


NOTA KECIL : 

,Sesiapa yang nak join tu boleh la KLIK kat link di atas tu... ataupun KLIK SINI...

,Layak ke aq join sini... huhuh~


**Terima kasih kerana membaca entri "Mari Sertai Blog Pilihan Malaysia"

4 comments:

  1. singgah sebentar...
    selamat hari ahad !!!~

    p/s : good luck...

    ReplyDelete
  2. @solomolo

    hee... TQ singgah sini solomolo....
    selamat berhujung minggu juga...

    thankz... (^^,)

    ReplyDelete
  3. mesti power blogger nih...follower beriban dah ni.... salam singgah and good luck bro

    ReplyDelete
  4. @MANZARINA

    sy blogger biasa2 je la...tulis entri pun bersepah2 lagi..heee:)
    btw,thankz ye..(^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com