Sunday, 1 May 2011

Teruja Ketibaan Mei

Haa, entri pertama untuk bulan Mei...aku memang teruja ketibaan Mei ni sebab bulan ni 3 minggu berturut-turut akan tayangkan movie yang best kat pawagam...rugi rasanya kalau tak tengok semua movie ni kat pawagam...hee

Teruja Ketibaan Mei
Fast and Furious 5 : Rio Heist (5 Mei 2011)
Kongsi (12 Mei 2011)

Pirates of the Caribbean : On Stranger Tides (19 Mei 2011)

P.S - Haa, ni kalau nak tengok hari pertama tayang kat pawagam confirm penuh... 


 
**Terima kasih kerana membaca entri Teruja Ketibaan Mei

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com