Wednesday, 15 June 2011

10 Laman Web Download Telah Disekat SKMM



MEMANG DA TAK BOLEH BUKA !

Aq baru je cuba buka salah satu laman web download yang telah dinyatakan.. ternyata memang telah disekat mulai hari ni... petang tadi boleh buka... sekarang da tak boleh buka... haha


  1. http://www.warez-bb.org
  2. http://www.thepiratebay.org
  3. http://www.movie2k.to
  4. http://www.megavideo.com
  5. http://www.putlocker.com
  6. http://www.depositfiles.com
  7. http://www.duckload.com
  8. http://www.fileserve.com 
  9. http://www.filestube.com
  10. http://www.megaupload.com

Banyak lagi laman web download yang lain yang mungkin tak semua tahu... tapi... aq tahu ke..?? Mungkin la kot.. hee 



NOTA KECIL :

Korang cuba la sendiri... boleh buka ke tak boleh buka.... Aq pasti mesti ada yang cuba nak buka laman web ni... keputusan mesti mengecewakan... hee  (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri 10 Laman Web Download Telah Disekat SKMM

27 comments:

  1. peh,, susa la nk donload leps nie.. wakakaka..

    ReplyDelete
  2. @Senorita

    sbnrnya byk lagi laman web download lain... ooppss... haha~ nnt kena sekat pulak... heee ~

    ReplyDelete
  3. hidup terasa menjadi gelap... :(

    ReplyDelete
  4. @kotak bulat

    hee.. relaks la.. sebenarnya ada cara nak bypass laman web yg disekat tu... da try da tadi... boleh buka laman web yg disekat tu...

    hehe.. sy bukan hackers ye..

    ReplyDelete
  5. kalau korang cari kat google ultrasurf korang mesti boleh buka website ni.. ultrasurf ni sofware proxy..

    ReplyDelete
  6. @mohd azizul

    aq da try da bypass... boleh buka laman web yang disekat tu.. tk guna ultrasurf pun... hehe~

    ReplyDelete
  7. ad yang leh bukak.huhu...td member aja care3 nk bukak lmn web yang kne sekat..huhu

    ReplyDelete
  8. @izyan dzuL

    mmg boleh buka balik laman web yg disekat tu... ada caranya... heee~

    ReplyDelete
  9. akak tak rajin donlod2 ni tapi pendapat akak tak patut la kan depa buat gini..

    ReplyDelete
  10. @Izzat Nazmi Saiful Bahri
    kongsi la bro...terasa gelap hidup ini....huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  11. @diana

    erm... tu la.. pe guna kalau internet byr mahal2 tapi laman web macam ni disekat... bukan nak kata apa la.. byk lagi laman web yg patut disekat tapi depa wat tak tahu je...

    ReplyDelete
  12. hmmmm~ pelik, satu site pun x kene sekat... bukan minta, tp xde sekatan langsung pun?? conpius den

    ReplyDelete
  13. hehe.. kena ajar nanti... sharing is caring..

    ReplyDelete
  14. @Picco

    haa,tu den tak pasti la... yg pastinya pengguna line streamyx mmg tak boleh nak akses pegi laman web tu... tp kalau nak akses ada je cara dia... huhuu~

    ReplyDelete
  15. hi singgah sini balik.... rajin2 lah folow and comment blog sy k ???

    salam perkenalan jugak

    http://emmaeema.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. @emmajean

    hai.. thankz singgah sini...
    happy blogging... (^^,)

    ReplyDelete
  17. takde tempat lain ker nak download lg selain dri 10 laman web di atas....
    susah lah klu mcm ni..

    ReplyDelete
  18. @Rahmad

    sebenarnya ada lagi laman web lain... yang tersenarai tu 6/10 je yang aq pernah dgr.. baki lagi 4 tu aq tk pernah dgr... tu pon kena block...

    ReplyDelete
  19. @Eera Shera

    kena cari laman web lain la kalau nak download... hee~

    ReplyDelete
  20. <---pakai streamix and bleh je buka semua :)

    ReplyDelete
  21. @Areliff

    hehe... aq tahu boleh buka...aq pon da try.. mmg boleh buka... (^^,)

    ReplyDelete
  22. Tukar jer DNS korang tu... xyah pakai software pun... pastu surf mesti boleh...

    **Kasi skit jer ilmu yg lain korang cari sendri...

    Ilmu tidak datang tanpa usaha dan pencarian....

    ReplyDelete
  23. salam ezad...mmg x boleh buka pun..:)

    ReplyDelete
  24. @maszull

    ada caranya nak buka laman web tu mama..hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com