Monday, 13 June 2011

.4 Bintang Untuk Filem KL Gengster.


,Salam.. 

,Dapat juga aq tengok filem KL Gengster malam semalam... nak buat review semalam tak sempat... sampai rumah dekat pukul 1 pagi... aq bercadang pagi ni baru nak buat review... hehe ~


#REVIEW Filem KL Gengster

,Filem KL Gengster arahan Syamsul Yusof ni memang filem wajib tonton... tak rugi kalau habiskan RM8-RM11 untuk filem ni... walaupun filem KL Gengster ni dari luaran tampak ganas tetapi diselitkan sedikit komedi...  aq rasa takde sorang penonton pon yang tertidur dalam panggung... aq rasa la... semua dok bantai gelak je... huhu ~

5 minit pertama je da buat semua penonton pecah perut dengan kemunculan Abang Long Dil (Zizan)... Setiap kali Zizan muncul je mesti ada yang buat penonton gelak dengan dialog yang dituturkan... gengster yang tak serupa gengster... poyo dia bukan main... (^^,)

"Hebakk mu Zizan... ada jugak gengster macam mu ni ye kat KL"... haha~

,Kesian si Fadil (Zizan) ni... macam-macam dugaan dapat.. kereta kena letup la.. kereta sewa sehari RM50 pon dihancurkan.. kena langgar dengan Hummer si Shark... scene gaduh dalam filem ni memang smart tapi jangan la dibandingkan dengan filem luar negara... kena tengok sendiri la lepas tu baru korang nilaikan... 

,Haa.. cukup la tu... nanti tak suspen pula bagi sape yang belum tengok filem KL Gengster ni... untuk filem ni aq bagi 4/5 bintang.... best... best... JOM tengok lagi ! 



NOTA KECIL :

,Macam nak tengok lagi sekali filem KL Gengster ni... haha ~


**Terima kasih kerana membaca entri .4 Bintang Untuk Filem KL Gengster.

9 comments:

  1. wah...cam best jek..nak la..huu

    ReplyDelete
  2. teringin nak tengok sebab ade zizan... Hehe

    ReplyDelete
  3. @...Minah BluR...

    zizan mmg lawak la.. tgh2 serius pon boleh buat org gelak... (^^,)

    ReplyDelete
  4. Ya ker...Nak tengok la...Zizan ada..hehehe..Suka tengok zizan buat lawak muka selamba giler...

    ReplyDelete
  5. @Cik Rose Cute

    hehe... tgk KL Gengster tp kat dalam panggung mcm da tgk Raja Lawak je... ada je ayat si Zizan tu yg menggelikan hati...pelakon lain tk kurang hebatnya juga... heh~

    ReplyDelete
  6. taktau la bila baru tengok cite ni.hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com