Sunday, 12 June 2011

.Aku KL Gengster.


Salam.
,Da tengok KL Gengster...?? Mesti ada yang da tengok masa hari pertama filem ni ditayangkan... haha... macam aq sorang je la yang belum tengok... aq rasa ramai lagi yang belum menonton filem ni... betul tak..?? 

,Kebanyakan blogger banyak da aq tengok buat review kat blog mereka pasal filem KL Gengster ni kat blog mereka.. aq je yang belum tengok filem ni... lagi teruja la aq nak tengok filem ni... nak pergi semalam malas pulak... mungkin hari ni kot... haha ~



,Aq nak tengok Zizan a.k.a Mail Lambung ni berlakon jadi gengster dalam filem ni... mesti lawak punya la... siapa yang da tengok filem ni jangan buat review penuh dulu... bagi aq tengok dulu filem ni... hehe ~ peace !  



NOTA KECIL :

,TGV mana aq nak serang ni... 1 Utama / Kepong / Suria KLCC ... pas percuma TGV Cinemas yang Nuffnang bagi tu aq belum guna lagi ni... hehe ~ (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri .Aku KL Gengster.

12 comments:

  1. miemi pun lum tgk lagi...hehe :D

    ReplyDelete
  2. dari tengok KL Gengster baek tengok Kung Fu Panda ,. lagi best ^^

    ReplyDelete
  3. @MyMye MyMya

    sama la kita.. byk org wat review.. kena tgk ni... (^^,)

    ReplyDelete
  4. @Nur Syazana Mohammed Sani

    kung fu panda pon belum tgk lagi.. hehe ~

    bulan ni kurang rajin sikit nak tgk wayang... (^^,)

    ReplyDelete
  5. kungfu panda II best

    kl gangster pun best

    dua2 berbaloi.

    p cepat bro haha..

    ReplyDelete
  6. @Farid Ahmad™

    haha... yeke... aq ketinggalan la ni... wahah...

    ReplyDelete
  7. hoho.. nk tgok jgk..
    nk tgk si sol 2.. haha

    ReplyDelete
  8. @Cik Ezy Comot

    hehe.. sy pula nk tgk zizan..mesti best..(^^,)

    ReplyDelete
  9. wah,awak dpt tiket free dr nuffnang ker?
    inna tak tgok lg kl gangster...kungfu panda pun tak tgok lg..sob3x!

    ReplyDelete
  10. cne leh dpt TGV Cinema toh..ajar ajar le..

    btw best xcite nie?

    ReplyDelete
  11. @miss inna

    aah... dpt free... baik kan nuffnang... hehe ~

    kl gengster baru je tgk.. kung fu panda tak tgk lagi.. (^^,)

    ReplyDelete
  12. @anismelon

    blogger yg bezday dia bulan ni dpt la tp hanya 250 je yg terpilih.. sorg dpt 4... 1000 pas percuma la nuffnang sediakan setiap bulan...

    best citer ni.. baru tgk tadi...bg 4 bintang la dr 5... (^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com