Thursday, 23 June 2011

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG



,Wahhh... best kan kalau dapat hack blog blogger lain..? heee ~ haa... sape yang join tu KLIK SINI... Nak tahu blog sape yang aq teringin sangat nak hack... haaa... nak hack blog Sergeant Keroro tu... haha ~ 

,Kenapa..?? sebab blog keroro tu suka buat kacau kat Bumi... nak cuba jugak jadi ketua platun ni... haha.. jangan marah ye Keroro... heee ~

,Pesanan yang aq akan tinggalkan...

.HACKED By SKYTECH... not ANONYMOUS.

- - nak password blog ni balik..?? ooppss... tunggu 24 jam dulu... selalu update entri.. 
kalau sehari tak update entri.. aq HACKED balik - -

AMARAN ! Ni cuma segmen... bukan berniat nak hack blog sesiapa.. peace ! (^^,)



**Terima kasih kerana membaca entri AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

67 comments:

  1. hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

    aku teringin nak hack belog korang

    ReplyDelete
  2. @cik Ida

    nasib baik bukan blog anda yg sy nak hack... heee ~

    ReplyDelete
  3. singgah tuk HACK ! kihkih .

    jangan HACK saya okeh . :)

    enjoy !

    http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  4. haha, insyaAllah setiap hari update XD

    nak setiap jam jugak ke? lol :P

    ReplyDelete
  5. thanks drop to my blog...

    add new blog:

    http://ohnapie.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @sergeant keroro

    haha... setiap hari... jgn miss sehari... nnt aq HACK... haha~

    ReplyDelete
  7. ahahahha! sarjan pun kene!!! :p

    ReplyDelete
  8. tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BA sebenarnya..

    http://www.my-shopping2u.com/

    ReplyDelete
  9. Nadh datang nak hack (konon2 la). tapi lupa diri buta IT. camna nak hack ni.. :P

    ReplyDelete
  10. yeaaahhh,memang patut dihack~!

    ReplyDelete
  11. Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

    http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  12. singgah na hack orang , na join ? gelak hantu jap . (HAHA)

    JUM SINGGAH BLOG NIENYZ

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  13. @Sunah Sakura

    hehe... nama pon nak hack kan... habislah krew keroro jd milik sy... heee ~

    ReplyDelete
  14. @niena shopping2u

    hee.. ramai yang nak hack blog abg Ben... kalau betul2.. huuhh.. habislah abg Ben... hee~

    ReplyDelete
  15. @fRaMe LenSeS

    sama la nadh... beriya nak hack tapi kurang ilmu pasal IT... heee ~

    ReplyDelete
  16. @c-tie amyra

    tq2 follow blog ni...tp tolong jgn hack blog ni... hee~

    ReplyDelete
  17. @syaimz

    hahah... ada yg setuju aq hack blog keroro... give me 5 la bro.. (^^,)

    ReplyDelete
  18. @Alia Natasha

    wahh... hacker da dtg.. tolong.. please... jgn hack blog ni.. hahhaa~

    ReplyDelete
  19. yuhhuu singgah utk tgk sapa yg kene HACK!hee :)

    ReplyDelete
  20. nak hack blog sarjan? kang kene tangkap masuk lokap bru tau..haha =P

    ReplyDelete
  21. @Ashraf Jalil

    haha... abislah krew2 sarjan dlm genggaman den... heee~

    ReplyDelete
  22. hack u k..
    http://zulfattah.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

    ReplyDelete
  23. singgah hack sini sekejap :)

    http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

    ReplyDelete
  24. bukan nak hack nak say hai aje...

    ReplyDelete
  25. @Sya_Cda

    hee,, habislah kalau ramai2 nak hack sini... (^^,)

    ReplyDelete
  26. @Adzriel @ Liza AB

    hehe... hai... TQ tak hack sini.. wohhooo... ! (^_^)

    ReplyDelete
  27. makhluk asing ko hack hahaha cari nahas tu bro

    ReplyDelete
  28. http://segalanyaaku.blogspot.com/

    nk hack gak laaa

    ReplyDelete
  29. fuh...
    nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
    selamat...
    hahaha...

    ReplyDelete
  30. kite boleh collaborate nk hack Ben Ashaari punye blog..haha..
    thank singgah blog sy..:)

    ReplyDelete
  31. @solomolo

    solo... tunggu masa je nak hack blog solomolo... haha~

    ReplyDelete
  32. @bombay

    hahah.... ramai da aim nak hack blog abg ben... jom ramai2... haha~

    ReplyDelete
  33. @Mohd Hazwan Hashim

    haha... agak susah jgk la nak hack ni.. krew keroro ramai sgt.. hehe~

    ReplyDelete
  34. @Syazwan

    tu yg try nak hack tu... nak try jadi ketua platun... haha~

    ReplyDelete
  35. uik...sesi hack menghack dah abeh ke???

    huhuhu...

    ReplyDelete
  36. @alif ismail

    haha.. entah la... da habis semua blog aq hack ni... heee~

    ReplyDelete
  37. hebat3.....sian keroro....bru nk singgah bumi dh nk kena hack...hmmm...kene balik semulalah tmpt dia di planet pluto...pluto ke????hihihi.....

    ReplyDelete
  38. @Domo Mega

    haha.... yang pasti keroro bukan dari planet pluto... mereka dari Planet Keron.... hihi~

    ReplyDelete
  39. datang nak hack jugak hehe

    ReplyDelete
  40. @ADY

    wahhh.. lari... ada org nak hacked blog... haha~

    ReplyDelete
  41. cayalah boleh hack blog org dlm masa 24jam jer...

    ReplyDelete
  42. @mama shifa

    tak reti sebenarnya nak hack2... perasan je lebih... hee~

    ReplyDelete
  43. hahahah saje jer nak hack blog abg ben !!! jeles sebenarnyer blog dia ramai sangat peminat !! weee

    ReplyDelete
  44. datang membalas kunjungan, thanx

    ReplyDelete
  45. @emmajean

    hihi... mmg ramai nak hack blog abg ben... biasa la kan... nak jugak merasa kan hack2 ni..

    ReplyDelete
  46. @Izzat Nazmi Saiful Bahrihahaha...planet bru ke tu???hebat3....:B

    ReplyDelete
  47. Ni hack special nye... Named Dear God Hack...
    Huahuahua...

    ReplyDelete
  48. bukan cik sakura..lega baca..hehe..

    ReplyDelete
  49. oo, nak hack sarjan keroro ya? meh, kite bantu.. haha~

    ReplyDelete
  50. hack sini la oke tak..

    http://ladybirdakaluply.blogspot.com/?zx=8b8083b09d0adf09

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com