Tuesday, 14 June 2011

BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI


,Join Segmen 5 Blog Pilihan Hati... Nak join KLIK SINI..
JOM terjah ! 

------------------------------------------------------------------------------------------

Pertama : Ben Ashaari

http://www.benashaari.com
,Blog pertama pilihan .. Banyak informasi dan tips-tips berguna untuk blogger yang baru nak menapak dalam dunia blog ni contohnya macam aq.. setiap hari aq memang akan masuk blog abg Ben sebab suka baca semua entri abg Ben yang penuh santai... 

------------------------------------------------------------------------------------------

Kedua : Bangku Kosong

http://www.hasrulhassan.com/
,Blog abg Hasrul pon antara blog yang aq suka masuk sebab setiap entri menarik untuk dibaca... banyak juga bagi tips dalam berblogging ni..

------------------------------------------------------------------------------------------

Ketiga :  Belog MTT
  
http://www.lailyqaisyirah.com
,Ketiga.. aq suka sangat masuk Belog MTT a.k.a. Ms Toinkkk Toinkkk... suka baca entri MTT yang kadang-kadang boleh buat aq gelak sebab gaya bahasa yang MTT guna agak unik sikit...

------------------------------------------------------------------------------------------

Keempat :  Terowong Informasi

http://terowonginformasi.blogspot.com
,Banyak info yang aq boleh dapat bila terjah blog hackers ni... macam-macam ada... cuba la terjah... hee ~

------------------------------------------------------------------------------------------

Kelima : Sergeant Keroro

http://platunkhaz.blogspot.com/
,Blog Sergeant Keroro.. suka dengan tema alien blog ni... segmen Sergeant Keroro Cari Krew Baru masih lagi berlangsung... nak join misi tu KLIK sini..

------------------------------------------------------------------------------------------


NOTA KECIL :

,Sebenarnya ada banyak lagi.. tapi limit cuma 5 blog je kan... sape nak join klik link yang kat atas sekali tu... (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri BEN ASHAARI : 5 BLOG PILIHAN HATI

18 comments:

  1. Terima kasih ! MTT teruja sambil terkinja kinja ni..Di selangi dengan air hidung yang tak henti henti keluar.. :")

    ReplyDelete
  2. @Belog MTT

    tuu dia MTT da masuk... hehe ~
    same2 MTT...

    haa.. nape pulak tu MTT..??

    ReplyDelete
  3. wah segment lg..
    mcm nk join..

    ReplyDelete
  4. Datang melawat belog kamu dr segmen abg ben :)

    ReplyDelete
  5. bile la nme blog ai nk dsebut

    ReplyDelete
  6. @Miss Ran

    abg ben mintak 5 je.. kalau takde limit mesti ada blog Miss Ran... heee~

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dan salam kenal... =)

    ReplyDelete
  8. kunjungan balas...nak tau gak blog pilihan hati izzat

    ReplyDelete
  9. @Golden Rose

    kalau abg ben tak letak limit 5 smlm rasanya byk lagi kot blog lain dalam list blog pilihan..hehe~

    ReplyDelete
  10. blog pilihan yg awesome.....maaf, lambat sikit dtg sini

    ReplyDelete
  11. singgah nak usha blog pilihan hati anda...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. @hitammanis

    suka lawat blog mereka semua tu tiap2 hari... hee~

    ReplyDelete
  13. ninie singgah sini..

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/jom-main-masak-masak.html

    meh lee singgah :)

    ReplyDelete
  14. bui singgah sebab nak tahu 5 blog pilihan hati...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com