Saturday, 11 June 2011

BEN ASHAARI : JOM KENAL BLOG SAYA


KLIK SINI untuk sertai segmen ni ...

, SKYTECH?? 

, Kenapa nama blog ni SKYTECH.. ada kisahnya.. BACA SINI... SKYTECH Belog ni kalau nak masuk waktu malam kena bawa lampu suluh sebab gelap gelita kerana kurang pencahayaan... menggagau nak cari lampu bila blogwalking malam-malam... haha ~

, Apa yang ada kat blog ni... ?? Ye.. aq tahu aq masih baru dalam dunia blog ni... Apa kata korang sendiri yang tentukan apa yang best kat dalam ni... Aq da bentangkan KARPET MERAH ni... 

, Selamat berhujung minggu dan happy blogging.. (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri BEN ASHAARI : JOM KENAL BLOG SAYA

67 comments:

  1. @MyMye MyMya

    TQ.. Sambil cari kenalan.. sambil berblog.. hehe ~

    ReplyDelete
  2. Teruskan berkarya,,sy dah follow awak..trm ksh ye:)

    ReplyDelete
  3. hai...singgah balas...suka tgk jam awk berbunyi...
    hehehe

    ReplyDelete
  4. ziarah kembali.. salam kenal jugak ya.. happy blogging~ ^_^

    ReplyDelete
  5. @aein

    hehe... thankz.. ramai yg pk sy letak bom jangka dalam blog sy ni.. (^^,)

    ReplyDelete
  6. hoho karpetnye mne

    tak nmpak pong hehe

    ReplyDelete
  7. @Miss Ran

    hehe.. da gulung balik da... ingatkan tkde org nak dtg da.. (^^,)

    ReplyDelete
  8. hehe saya datang bwk torchlight :)

    ReplyDelete
  9. Salam kenal ... happy blogging frenz!! Kalau nak tambah income dgn blogging boleh daftar churp-churp kat entri ini ....

    seorang kamoo di sini & seorang kamie di sana [rempit kehidupan]: Ini Cerita Untung Kalau Kau Memang Rajin!! Baru 2 Hari Tau ...

    ReplyDelete
  10. @suhaili sarif

    hehe... bwk torchlight.. bagus2...
    kt blog ni kurang cahaya bulan sikit malam2 cmnie... (^^,)

    ReplyDelete
  11. salam kenal dari mamanajlaa

    ReplyDelete
  12. @Lelord

    hehe... salam kenal... bertambah lagi kenalan dlm dunia blogger... ^_^

    ReplyDelete
  13. slam pkenalan.. u r my new frnds now.. tq sbb sudi lwat blog sy. hehe follow n visit me back ye..

    ReplyDelete
  14. @rais

    terima kasih rais... blogger support blogger... (^^,)

    ReplyDelete
  15. @Mohd Firdaus B Mohd Yasin

    salam perkenalan... terima kasih singgah sini.. jgn lupa singgah lagi.. hehe ~

    ReplyDelete
  16. welcome to blog world..heheh...enjoy blogging ya :)

    ReplyDelete
  17. @Nur Hawa Mohd Zin

    he.. Tq2... masih baru lagi dlm dunia blog ni.. kena merangkak dari bawah.. (^_^)

    ReplyDelete
  18. terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

    Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum..salam blogger...^_^

    ReplyDelete
  21. pagi <3
    nami singgah balas kunjungan :D

    ReplyDelete
  22. fyna here.. m'bls kunjungan anda...:)

    http://syah-fieyna.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jome-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  23. hai izzat~! :))) singgah sini sudaaa

    ReplyDelete
  24. singgah & follow,
    thanks sudi singgah blog miss Fyqa yer :)

    ReplyDelete
  25. singgah sini membalas kunjungan...
    ^_^

    ReplyDelete
  26. hai , CM dtg kenal belog Skytech pulak ni . hihi

    salam kenal juga ~~

    gud luck berblogging ya !!

    ReplyDelete
  27. salam perkenalan... balas singgah sini untuk sesi suai kenal nga blogger handsome ni..happy blogging juga.. (^_^)

    ReplyDelete
  28. Salam Bujang singgah :)

    Salam perkenalan ! Singgah bujang sll hehe

    ReplyDelete
  29. slm perkenalan jugak..
    thanks sbb sudi cmnt blog sye,.
    nway happy blogging..

    ReplyDelete
  30. Salam ziarah...:) dari blog BA...thnx sudi visit my blog..

    ReplyDelete
  31. datang singgah. happy blogging yep :)

    ReplyDelete
  32. @zety madu

    hehe... semalam tak sempat nk BW kt semua blog... pg2 tadi tiba2 rajin pulak nak BW....

    btw... happy blogging 2 yeah... (^^,)

    ReplyDelete
  33. @munirah

    ur most welcome... dtg melawat blogger2... hehe~

    ReplyDelete
  34. @siti hidayah

    TQ singgah sini...
    selamat berhujung minggu... (^^,)

    ReplyDelete
  35. @CikHanis

    hey! hey! you! you! terima kasih singgah sini... hehe~

    ReplyDelete
  36. @TeAqArH

    mcm berbalas pantun pulak... heh~
    thankz singgah sini ye...

    ReplyDelete
  37. @'CikMimiEy'

    hai CM... salam kenal ye...

    selamat berhujung minggu... (^^,)

    ReplyDelete
  38. @Fiizya Aurora

    salam perkenalan... malu la ada org puji2 ni.. haha~

    happy blogging 2 u 2... (^_^)

    ReplyDelete
  39. @~ Mr Ej ~

    Waalaikumussalam... TQ singgah sini...

    slmt berhujung minggu ye..

    ReplyDelete
  40. @FyNa

    terima ksih fyna...

    jgn lupa dtg lagi nnt... (^^,)

    ReplyDelete
  41. @najlaa lala

    eh.. sy bkn hafizz... hehe ~
    nasib baik komen yg seterusnya tu betul...
    selamat berkenalan...(^_^)

    ReplyDelete
  42. @miss Fyqa

    terima kasih singgah sini & terus follow sini...

    nanti jgn lupa singgah sini selalu...
    have a nice day..(^_^)

    ReplyDelete
  43. Dtg follow =) teruskan berblog tau ^^

    ReplyDelete
  44. @Aty

    thankz Aty...

    happy blogging to you to... hehe ~

    ReplyDelete
  45. Hye! Thaxxx :) Okay je nak tukar link.. Da siap habaq la sepatah :)

    ReplyDelete
  46. thanx bw kat teratak cik farah! lain kali singgah lagi yee :)

    ReplyDelete
  47. salam ziarah dari kak Es
    happy blogging :)

    ReplyDelete
  48. singgah sini..

    entry trbaru…

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    ReplyDelete
  49. @Cik Farah

    same2 Cik Farah... nnt singgah lagi... hehe ~

    ReplyDelete
  50. @bersama kak Es

    salam kak es... selamat berkenalan...
    happy blogging jgk ye... (^_^)

    ReplyDelete
  51. salam kenal...Izzat Nazmi,kamoo sudah ada di bloglist saya...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com