Friday, 24 June 2011

BILA SI ANAK BERBLOG.. SI AYAH dan IBU ?



,Ceritakan bagaimana anda membahagikan masa dengan belajar, membantu kedua ibubapa dan berblog..

,Erm... memandangkan sekarang ni da habis belajar... tak pegang buku da... dan tengah tunggu masa untuk praktikal je... jadi masa untuk berblog memang banyak... dulu kalau masa tengah belum habis belajar lagi...susah sikit la nak 'gila' update blog hari-hari macam sekarang ni... pandai  la bahagikan bila masa untuk study dan berblog... 

,Kadang-kadang tu kena jugak ceramah dengan mama sebab asyik mengadap blog je... saya senyum je... mama pon da faham... tapi takde 24 jam asyik mengadap laptop je... sesekali tu biarkan jugak la laptop tak berusik tapi tak lama.... mesti lepas 2-3 jam mengadap balik... haaa, kalau da start praktikal nanti mungkin kena bahagi masa la bila nak update blog... update tetap update... heee ~


,Camana anda terangkan minat anda itu serta tunjukkan bukti bahawa berblog tu berbaloi ?

,Kalau masa belajar dulu... setiap minggu mesti aq balik KL... masa tu je la aq ada masa untuk mama dan abah... takkan asyik nak berblogging je... kena la jaga hati mereka... nanti takde la mereka fikir aq balik rumah hanya habiskan masa nak berblogging je... hee..

,Ada jugak abah tanya pasal blog... macam mana nak buat blog? Erk.. minat juga abah dengan blog ni ye... Mereka pon tak kisah aq nak berblog asalkan tahu bahagi masa... berbaloi ke berblog ni? hanya blogger je yang tahu macam mana rasanya kepuasan berblog ni... kan... heee~


Nak join.... KLIK SINI... 



NOTA KECIL :

,Bila celik je mesti aq bukak laptop dulu... buka blog... haaaha~ walaupun mata masih terasa berat lagi nak terbuka tapi aq gagahkan juga nak buka blog... gila tak gila kan... heee ~



**Terima kasih kerana membaca entri BILA SI ANAK BERBLOG.. SI AYAH dan IBU ?

4 comments:

  1. kat blog leh lepas geram..lau lepas geram kat org..nnt x puas hati pulak..hehehe...^_^

    ReplyDelete
  2. @TeAqArH

    tapi tak boleh jugak selalu mcm tu... nnt blogger lain kata kita emo sgt pulak... tp takpe... lain blogger, lain ragamnya.. heee ~

    ReplyDelete
  3. yuhuuuuuuuuu..hehe singgah tgk mereka yg join segmen Abg Ben! happy blogging :)

    ReplyDelete
  4. @Alya Esprézzo

    tq singgah sini alya.... heee ~

    happy blogging to you too... (^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com