Tuesday, 28 June 2011

.Cukuplah.. Nanti Sambung Balik.


,Perrgghhh.... da nak tercabut da jari aq menaip ni... dari petang sampai sampai ke senja... dari malam bawa ke tengah malam... cukuplah... bagi jari aq ni rehat dulu.... nanti ada masa aq sambung balik.... tak pernah aq menaip selama tu dalam satu hari... kalau tak kuat semangat mesti da give up da... heee ~

,Aq bukannya give up... rehat dulu... bagi pulih dulu jari aq ni sebab penat menaip.... memang bermain dengan emosi kejap kerja taip menaip ni... rasa macam nak bakar hidup-hidup je laptop ni... erk... mana boleh... macam mana aq nak update entri nanti... 

,Eh... ape yang aq maksud kan aq penat menaip ni bukan assignment... tapi segmen... segmen mana...?? BACA SINI...


NOTA KECIL :

,Belum pernah lagi join segmen yang ambil masa lama macam tu... bila segmen ditutup... entah... haha~

**Terima kasih kerana membaca entri .Cukuplah.. Nanti Sambung Balik.

6 comments:

  1. ramai gila yg komen..^_^...join jugak...benti2..sian kat jari x dpt rest...lau mcm ni la komitment buat asgnmnt,..kan baest..<-----mengata kat diri sndri

    ReplyDelete
  2. kuat tol aura dia kan?(^_^)

    ReplyDelete
  3. malas nak join segmen abg ben tadi XD

    ReplyDelete
  4. @TeAqArH

    tu la pasal.. sampai da cecah 2000++ komen... kalau komitmen mcm ni masa buat assignment mmg bagus... haha~

    ReplyDelete
  5. @sergeant keroro

    aq da takde pape nak buat ptg tadi... join je la... haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com