Friday, 10 June 2011

.Da 400 Ke.

,Baru je seminggu lepas bertambah jadi 300.. SINI .. Hari ni da mencapai 400... terima kasih semua yang sudi tekan button followers kat blog aq ni.. malam tadi baru je 370 ++.. rasanya semua gara-gara ni... nak tahu ... BACA SINI... hehe ~




Followers yang ke-400 adalah... jeng... jeng... jengg.. Ni header tuan empunya blog... siapa ye..??



JOM terjah blog followers bertuah kali ni... (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri .Da 400 Ke.

17 comments:

  1. pergh 400 dah...congrats... :)

    ReplyDelete
  2. Thniah :D...best dpt jd blog pilihan abg ben :D

    ReplyDelete
  3. @AfiekJibril

    Thankz bro... makin semangat nak berblog... (^^,)

    ReplyDelete
  4. @MyMye MyMya

    heh.. TQ MyMye MyMya.. tak sangka pulak boleh terpilih... buka je dashboard.. ternampak header blog ni.. terkedu.. tak terkata juga la mula2... hehe~

    ReplyDelete
  5. well done lah. :) perjalanan sy pula masih jauh. hehe.

    ReplyDelete
  6. @nurul_atiqah

    hehe.. TQ.. takpe2.. kayuh pelan2..
    happy blogging ye... (^^,)

    ReplyDelete
  7. fuyohhh....tahniah :)

    ReplyDelete
  8. @farahin nasir

    hehe... mcm tu lak ye.. mlm smlm jauh lagi nak 400.. tiba2 je naik.. he~

    ReplyDelete
  9. eh ,. nape tinggal 399 ? ad orang unfollow kew ? xprofesional langsong =='

    ReplyDelete
  10. @Nur Syazana Mohammed Sani

    hehe.. bia la.. sy tk pernah paksa pon org follow sy... (^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com