Wednesday, 15 June 2011

GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

NAMA KUMPULAN: JET JET SEMUT

KETUA KUMPULAN: Belog MTT

AHLI KUMPULAN seramai 10 orang yang terdiri dari blogger:

1) Tea (http://www.tehuzz.com)
2) Ady Budika (http://www.adybudika.com)
3) zaim mahfuz (http://ustazdonut.blogspot.com)
4) Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine (http://topimagine.blogspot.com)
5) shopping2u (http://www.my-shopping2u.com)
6) Izzat Nazmi Saiful Bahri (http://skytechxtreme.blogspot.com)
7) bartHeafy (http://qebal.blogspot.com)
8) Hamba Ilahi (http://naimulfirdaus.blogspot.com)
9) Sunah Sakura (http://www.sunahsukasakura.com)
10) Belog MTT (http://www.lailyqaisyirah.com)

KENAPA NAMA KUMPULAN ITU DIPILIH ?


Sebab munasabahnya nama kumpulan ini di pilih adalah kerana bukan terpengaruh dengan cerita dongeng hantu kak limah tapi kerana kami teruja dengan kekentalan kak limah yang berdiri di atas bumbung lalu menerbangkan diri ke atas pokok sena tanpa kecederaan..Lantas dengan itu kekentalan hati Kak Limah akan sentiasa terpahat dalam hati kami sebagai BLOGGER..Berani untuk menghadapi apa jua situasi walau pon di kejar oleh orang Hospital Bahagia.. Kami sebagai BLOGGER tidak takot di hentam Cik Anon..Kalau Cik Anon sudi meh la singgah blog sambil poco poco lagu JET JET SEMUT :D

Maklumat lanjut.. Sila KLIK SINI

**Terima kasih kerana membaca entri GAME ANTARA BLOGGER BERMULA

9 comments:

  1. @Nadya O'Conner

    heee... selamat datang ke kawasan komuniti JET JET SEMUT...

    ReplyDelete
  2. @Cik Rose Cute

    hee... ni smue idea ahli kumpulan yg hebak2 belaka... (^^,)

    ReplyDelete
  3. salah sorang dari ahli kumpulan jet jet semut datang melawat :)

    selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  4. salam dari geng enjt-enjit semut..

    best jugak kan sekali sekala boleh menang..
    hehe..

    er,
    saya nak buat jemputan khas join segmen kat blog saya plak. hadiah menarik.

    jom la join.

    hehe..

    kat sini tau, mari promosi blog anda di sini

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com