Saturday, 25 June 2011

.Hari Sabtu Pon Nak Berblogging?.


,Fuhh... lama da aq tak update blog aq ni... haha ~ padahal baru setengah hari je tak update... macam lama sangat la... hari Sabtu... hari untuk aq merehatkan diri dari berblog tapi update tetap update... sebab bulan Jun ni kan aq da set kan target... SINI... 

,Walaupun masih jauh lagi sebenarnya perjalanan aq ni tapi aq tetap akan teruskan... haha... ayat skema je... hari sabtu ni kalau boleh aq tak nak usik blog... tapi... tapi... memang tak boleh... kalau tak nampak blog aq depan mata... rasa macam ada yang tak cukup je hari aq... cehhh... 

,Tapi kalau encik internet selalu meragam je... memang membantutkan aktiviti berblogging aq... lagi-lagi kalau nak loading page blog aq sendiri tu sampai aq sempat habis makan, tengok tv la.. tu pon tak habis-habis lagi... haha ~  


NOTA KECIL :

,Aq ada jugak benda lain nak buat... bukan sekadar berblogging... berblog tu berblog jugak... jangan sampai tak ingat dunia.. peace !! heee ~



**Terima kasih kerana membaca entri .Hari Sabtu Pon Nak Berblogging?.

8 comments:

  1. everytime..kita pun fikir pasal blog..tapi kerja mesti siap dulu..daaa

    ReplyDelete
  2. berblogging selagi terdaya. tp kalau dh time shopping.... good babai belog ku. hahahaa...

    ReplyDelete
  3. lau hati kt belog tu...x dpt tidak..mmg nak hapdate je keje...lau x ati x senang je an

    ReplyDelete
  4. @sergeant keroro

    haha... kalau blogger tegar sehari update lebih 10 entri.. aq belum segila tu lagi... heee~

    ReplyDelete
  5. @Atiqah Sa'ahiry

    heee... betul tu.. da takde keje la ni.. tu yang update blog.. huhu~

    ReplyDelete
  6. @Tea

    haha... setuju sgt2.. lagi2 kalau sale sane sini... ucapkan slmt tinggal kat blog kejap... heee~

    ReplyDelete
  7. @TeAqArH

    haaa... kalau idea tgh byk tu mmg ade je nak update... tp bila tgh tade idea.. blogwalking je la... mane tahu dpt inspirasi nak update... heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com