Tuesday, 28 June 2011

.Kotak Bulat Promote Blog.


Bosan... tak tahu nak update entri pe malam ni.. jom join Kotak Bulat Promote Blog... haaaa.. meh join sini... kalau nak join klik kat link tu... cepat-cepat sebelum terlambat... sebab tutup jam 11.59 p.m. waktu Malaysia... haha~


Kenapa KB kena promote blog ni..??


Sebabnya blog ni baik punyerr.. psssttt... perasan betul... hee ~ bukanlah... boleh jugak blogwalking kat blog yang KB promote nanti... mungkin dapat tambah kenalan blogger... hehe ~


NOTA KECIL :

Sape nak GCB... tiba-tiba pulak baik ni...  hahah~

**Terima kasih kerana membaca entri .Kotak Bulat Promote Blog.

12 comments:

  1. thanks join..semoga dri ni, dpt menjalinkn persahabatan sesama blogger.. :)


    wah~ sangat kejam sebab sebut gcb.. err..*lap air liur*

    ReplyDelete
  2. @kotak bulat

    same2 KB... semoga dapat manfaat bersama... hee~

    GCB... sedap kan.... (^^,)

    ReplyDelete
  3. dari Segmen KB..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-kotak-bulat-promote-blog.html

    ReplyDelete
  4. terjah from blog KB

    salam 1 blogger

    ReplyDelete
  5. @ainondreamergirl♥

    hehe... tq terjah sini...
    ,salam perkenalan dari ST.. (^^,)

    ReplyDelete
  6. @aRa ❤ aFiq™

    thankz to KB sbb promote blog ni... heee..

    btw..thankz singgah sini.. (^^,)

    ReplyDelete
  7. singgah dari kotak bulat:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com