Monday, 27 June 2011

.Luas Saujana Mata Memandang.



,Selamat pagi semua...

,Huuuhh... tenang je hati kan kalau dapat tengok pemandangan macam ni setiap hari... jauh dari kesibukan kota... kalau nak lepaskan tension... paling best pergi tempat-tempat macam ni... jerit la sekuat hati.... luahkan segala yang terpendam, terbuku, tertanam... haaa... pe lagi... heee ~ 

,Aq sebenarnya da lama nak buat macam tu tapi masih belum berkesempatan lagi... tapi kalau nak lepaskan tension sekali pun, tengok jugak la kiri kanan... line clear ke tak... mana tahu tiba-tiba kena penampo sulung berkelajuan tinggi orang yang ada dekat-dekat situ... aq tak nak tanggung... hahah ~


NOTA KECIL :

,Cehh.. pagi-pagi lagi aq da mula mengarut.... saje nak bagi semua ketawa kecil di pagi Isnin ni... peace !! heee ~


**Terima kasih kerana membaca entri .Luas Saujana Mata Memandang.

6 comments:

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com