Monday, 27 June 2011

.Mael Lambung Vs Ah Chai The Movie.


,Berita tergempar untuk semua peminat Jozan... dek kerana penangan karakter yang dibawakan oleh Jozan iaitu Zizan a.k.a. Mael Lambung dan Johan a.k.a Ah Cai dalam program Maharaja Lawak... Ahmad Idham menyatakan sendiri dalam selebritweets.com bahawa filem yang menampilkan karektor Mael Lambung a.k.a. Zizan dan Johan a.k.a. Ah Chai akan difilemkan yang diberi judul Mael Lambung Vs Ah Cai The Movie.. KLIK SINI >> @Ahmad_Idham.. 


,Semua ni atas permintaan dan desakan para peminat Jozan sendiri melalui tweetnya... Penggambaran akan dimulakan pada bulan September ni... Seorang penarik kereta... dan seorang lagi ah long... ape akan terjadi... jeng... jeng.. jeng... menarik ni... !


- - Mael Lambung Vs Ah Chai - -



NOTA KAKI :

,Tak sangka karektor Mael Lambung dan Ah Chai jadi perhatian ramai... tapi aq lagi suka karektor Johan a.k.a Ah Chai... heee ~

**Terima kasih kerana membaca entri .Mael Lambung Vs Ah Chai The Movie.

14 comments:

  1. haha...agak dah.baru je buat entri tentang mail labung vs acai...

    http://x-pacifista.blogspot.com/2011/06/mail-lambung-vs-acai.html

    ReplyDelete
  2. @Pacifista - X

    sama2 kita nantikan Mael Lambung Vs Ah Chai The Movie... tp tak tahu bila... heee ~

    ReplyDelete
  3. suka dua2.. hohoho.. mael lambung.. ah cai.. kehkeh..

    ReplyDelete
  4. best la mcm ni...bleh tgok movie plak pasal mael lambung... kih kih kih

    ReplyDelete
  5. tak lama lepas tuh citer mak jemah vs. gurl2 plak.. haha

    ReplyDelete
  6. serius!...gile ah..mesti pecah punggung...eh panggung ni...

    ReplyDelete
  7. @Tea

    hee.. lagi suka ah chai... best.. (^^,)

    ReplyDelete
  8. @AfiekJibril

    haha... sama2 kita tunggu la.. pecah ke tak panggung tu... hahah~

    ReplyDelete
  9. jyeahhhh! samalah, gua pun lagi minat character acai <3
    dia cakap cina tu comel sangat, ahh tergugat iman! bhahah~

    ReplyDelete
  10. @fakhira izzati

    yup... betul tu... karaektor ah cai lagi best... suka slang johan ckp cina... heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com