Friday, 24 June 2011

.Namee Roslan.. Siapa Dia?.

Siapa Namee Roslan ni... ? Pernah terbaca pasal dia kat blog Ben Ashaari beberapa minggu lepas kat SINI... aq pon belek-belek la blog dia tapi jadi silent reader je... mula berblogging 15 Januari 2011 tapi setiap entri yang dipublish mesti mendapat respon... 

Baru 5 bulan bulan berblogging tapi followers da hampir 3000... mula-mula memang macam tak percaya yang dia baru berblogging baru 5 bulan tapi gaya penulisannya... memang bersahaja... macam da lama berblog... 

Haaa...masa tengah buka blog aq tu... nampak followers bertambah... tapi belum perasan lagi tu... aq pon check la sape yang follow blog aq ni... tiba-tiba nampak nama ni... macam kenal je... cuba tengok gambar kat bawah ni.... =D



Tak sangka blog aq yang banyak mengarut ni pon ada yang sudi follow... Terjah la blog ni dan korang baca sendiri entri kat blog ni macam mana... heee ~

http://nameeroslan.blogspot.com/



NOTA KECIL : 

Terima kasih cik Namee Roslan sudi klik button follower tu... hee ~

**Terima kasih kerana membaca entri .Namee Roslan.. Siapa Dia?.

7 comments:

  1. ade gak dengar cerita pasal owner Blog ni..kat bangku kosong...eh owner ade di atas ni hehehe

    ReplyDelete
  2. wahh.. jd topik trus ..ekekeke~ about seventeen4ever awk pnh dgr x ?? ala.. yg blog dia 'fafaremina' tu .. pnh x?? hahaha.. perasan kjp :P

    awk, dh folo ,folo mine ye :)

    ReplyDelete
  3. @FaFa Remina

    eh...entri lama ni..hee..

    #baru first time dgr ni..hee~ thankz follow sini..:D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com