Thursday, 9 June 2011

.Salah Ke Kalau Lelaki Ada Blog.


,Haa... aq nak tanya ni... salah ke kalau LELAKI ada blog..?? 

,Aq rasa tak salah kot kalau lelaki nak ada blog sendiri.. kira sama je la macam MySpace, FB tu semua kan...  tak kira jantina kan... perlu ke ada diskriminasi dalam dunia blog ni... dua-dua ada hak masing-masing nak buat blog... cuma minat dengan tak minat je... eh, MySpace aq da tak layan ye... saje je aq tulis MySpace kat situ ~ haha...

,Aq dengar pasal blog ni pon masa tahun 2009... haa, masa tu aq memang tak minat langsung nak buat blog ni... tak paham sangat pon pasal blog ni... hehe ~ aq pon tak tahu macam mana aq boleh terjebak dalam dunia blog ni... nak kata kawan-kawan aq ada blog... ada la kot 1-2 orang... tu pon perempuan... rasanya kalau lelaki ada blog mahu kena basuh dan kena gelak dengan kawan aq... confirm punya... haha ~

,Haha... tapi aq da tak kesah da... gelak la... aq hadapi semua tu sebagai cabaran... da tu minat aq... berblog tu berblog juga, tapi aq OK je kalau nak diajak lepak macam biasa... JOM.. JOM...



NOTA KECIL :


, Bila lagi nak tengok wayang ni... KL Gengster da keluar wayang da ni... lama betul nak tunggu korang habis final exam ni... heheh ~ (^^,)


**Terima kasih kerana membaca entri .Salah Ke Kalau Lelaki Ada Blog.

10 comments:

  1. sekarang ramai je blogger lelaki..

    bagos la, meriah sikit!! huhu

    ReplyDelete
  2. ramai org fikir mcm pelik....tp mana ada...skrg ramai je blogger laki..

    ReplyDelete
  3. @AfiekJibril

    yez.. sokong 100%... biar la mereka dgn tanggapan mereka.. yg penting tak pelik pon lelaki ada blog... ramai blogger lelaki yg berjaya... kan..??hehe~

    ReplyDelete
  4. pergghh...sape ckp cm tue bro..
    meh cili cikit mulut tue..ahahah

    tak slh pn laki berblog..

    bnyk gak 'sharing'nye.. =)

    ReplyDelete
  5. @GreeN AppLE

    haha... takpe2.. pas kt sini je.. leyh settle semua...

    yup.. sokong tu.. tak salah pon kalau lelaki berblog... (^^,)

    ReplyDelete
  6. selalu nye lelaki memang x minat ber blog ,. tapi zana lebih cenderong memilih blog lelaki sebab penulisan lebih matang dari pomwan ,. blog pomwan nie kebanyak kan nye cite tentang pasangan nye ,. 2 yang zana xsuke ,. huuuu~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com