Friday, 24 June 2011

.Segmen : Dia Maharaja Lawak.


,Malam ni merupakan malam penentuan siapakah yang akan merangkul gelaran Maharaja Lawak 2011... Jom la join segmen ni... Bujang tanya siapa akan menang ML malam ni... siapa..?? jeng... jeng... jengg...


------------------------------------------------------------------------------------------

,SEPAH yang bakal merangkul gelaran MAHARAJA LAWAK 2011 malam ni..

- - KENAPA SEPAH? - -

,Sebab aq memang minat Sepah dari Raja Lawak 3 dulu... aq yakin dengan idea kreatif dan kesefahaman mereka bertiga... Jep, Mamat dan Shuib... tak mustahil Sepah boleh dinobatkan sebagai Maharaja Lawak 2011 malam ni di Stadium Malawati Shah Alam... 

,Persaingan hebat Sepah da tentu la kumpulan Jozan... mereka memang da banyak peminat sebab da 4 musim mereka berdua kendalikan Raja Lawak... haaa, tak kesah la... janji Sepah tetap terbaik... saksikan kemunculan Sepah malam ni... heee ~

GO Sepah !! Sepah... !! 


**Terima kasih kerana membaca entri .Segmen : Dia Maharaja Lawak.

24 comments:

  1. tak penahnya nak tengok maharaja lawak ni

    ReplyDelete
  2. @Golden Rose

    mula2 dulu tak tgk sgt ML ni.. da nak habis ni mcm best pulak...

    lgpon malam ni da last da.. tkde la tgk ML lagi... heee~

    ReplyDelete
  3. Thanx join hehe hebah2 kan mungkin boleh jadi promosi besar-besaran kah3

    ReplyDelete
  4. @Met bUjang

    OK.. tp kalau tag2 blogger lain takut ada yg tak suka...takpe la.. kalau ade yg berminat... mesti join punya.. heee~

    ReplyDelete
  5. jozan go jozan go..huuuu..singgah sini dari segemen hack mengehack..jgn wisau..xhack blog awk..xbik owhhh..hehe

    ReplyDelete
  6. @anismelon

    hehe... penyokong jozan ye.. (^^,)

    yes.. jgn hack blog sy... hihi~

    ReplyDelete
  7. yeaah,sorang lagi penyokong sepah mendarat disini!go sepah..hihi ;D

    ReplyDelete
  8. cehhh,sepah?

    jom tengok aq support sape

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/seriusdialah-maharaja-lawak.html

    ReplyDelete
  9. @azrijohan

    mesti sokong jozan punya ko kan...
    haha~

    go sepah !! heee~

    ReplyDelete
  10. aku suka sepah....tapi aku rasa cam jozan yang menang...(seikhlas hati) haha

    ReplyDelete
  11. @nabilfahmi

    jozan pon best tp aq tetap sokong sepah... baik punyer... haha~

    ReplyDelete
  12. sepah best sepah best sepah best.. haaaa! semputtt.. haha!

    tapi ikut undi biasanya jozan.. :)

    ReplyDelete
  13. @hudaa.udey

    ye.. betul tu... sepah the best.. baik punyer... dafi2..

    menang kalah adat pertandingan... takpe.. kita tggu je malam ni.. heee

    ReplyDelete
  14. @Beautis blog

    blog biasa2 je.. byk lagi blog terbaik di luar sane... hee~

    ReplyDelete
  15. @ninie_azriena

    hee... menang kalah adat pertandingan...

    janji sy sokong sepah... baik punyer..!!

    ReplyDelete
  16. @...Minah BluR...

    sepah... you can do it.. baik punyer... sempuuuttt ~~ hee~

    ReplyDelete
  17. @Alisya

    heee... yeay... peminat jozan jgn kecewa ye... baik punyer... (^^,)

    ReplyDelete
  18. Geng Semput menang..haha..

    Sori bro lambat balas kunjungan.. intenet slow gampang..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com