Thursday, 23 June 2011

.Selamat Hari Lahir Pemilik Skytech Belog.


,Tarikh 23 Jun memang amat bermakna sepanjang hidup aq... bermula dari situ la aq kenal dunia... tentang kehidupan... ucapan SELAMAT HARI LAHIR ni khas aq tujukan untuk tuan punya SKYTECH Belog iaitu diri aq sendiri yang ke-21... tak salahkan nak wish kat diri sendiri... da makin tua la pemilik belog ni.. heee ~ 


230690

,Wahh... korang ni memang la... buat aq....... terharu... terharu aq sebab beratur panjang wish birthday kat wall FB aq... hee ~ walaupun cuma wish kat FB... tu da cukup bermakna bagi aq... yang paling special kat gambar kat atas ni la.. selalu teman aq pergi mana-mana.... mana aq ada, kat situ ada dia... kan... kan... (^^,)

,Azam baru... semoga tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya... aq bersyukur dikurniakan sebuah keluarga yang penyayang dan ambil berat pasal aq... sahabat yang setia... terima kasih semua... tak terbalas kebaikan anda semua... heee ~



NOTA KECIL :

,Gulp... result exam da nak keluar da ni... harap-harap boleh la dapat result yang tidak mengecewakan ye nanti... heee ~


**Terima kasih kerana membaca entri .Selamat Hari Lahir Pemilik Skytech Belog.

16 comments:

  1. Hepi b-day....:D....moga success slalu n hepi :D......

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahirrr Izzat.. ^^

    ReplyDelete
  3. heyyyy happy birthdayyyy...
    semoga panjang umur, murah rezeki...

    birtday kita same.. hhehehehe..

    ;)

    ReplyDelete
  4. @MyMye MyMya

    tq MyMye 4 the wish... terasa macam retis da hari ni... hee ~

    ReplyDelete
  5. @Senorita

    terima kasih senorita..
    eh... kebetulan bezday sama ary ni... heee =D

    happy bezday to you too... (^^,)

    ReplyDelete
  6. waa..
    happy birthday..
    may allah bless you..
    ^_^

    ReplyDelete
  7. selamat hari lahir..semoag hidup lebih diberkati dan bejaya...

    hope ni bukan TnG..so sy follow n ltk ur link dlm blog sy..nnti leh dtg lagi..huhu

    ReplyDelete
  8. @faisal apardi

    tq 4 the wish...
    amin... (^^,)

    terima kasih sbb sudi follow & letak link dalam blog anda..

    ReplyDelete
  9. wahh!!! Happy birthday yah!!! :)

    ReplyDelete
  10. happy birthday :) i.allah results baek punyer. heee

    ReplyDelete
  11. @nurfatiha blacky

    thankz 4 the wish...
    InsyaAllah... amin... (^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com