Wednesday, 8 June 2011

.Terima Kasih Nuffnang !! Bagi Pas Percuma TGV Cinemas.

,Aq ni da la jenis malas nak buka email.. entah macam mana la malam tadi boleh terbuka lak email... 


TIBA-TIBA...

,Ternampak email dari Nuffnang... 

"Anda telah dipilih untuk menerima EMPAT (4) pas percuma untuk menonton filem di outlet TGV Cinemas yang terpilih" huhu ~ Macam tahu je yang aq memang nak tengok wayang dalam masa terdekat ni... kalau la aq tak buka email aq semalam... mungkin lebur macam tu je... baru padan muka aq... hee ~

,Rezeki jangan ditolak, maut jangan dicari... 





NOTA KECIL :

,Filem apa yang aq nak tengok ni... KL Gengster..?? memang bercadang nak tengok KL Gengster pon... (^^,)



**Terima kasih kerana membaca entri .Terima Kasih Nuffnang !! Bagi Pas Percuma TGV Cinemas.

28 comments:

  1. hi. sy free this week. jom tgk wyg. *tetibe je* hahaa

    ReplyDelete
  2. mcm mana leh dapat tiket ni ? masuk contest ke?

    ReplyDelete
  3. Whoaa! Tgk wyg kat mana? OU? The Curve? :D

    ReplyDelete
  4. @OrAng_PeRLiS_mEnULiS

    Nuffnang bagi ni sebab birthday bulan ni... kira macam suprise birthday la.. heh~

    ReplyDelete
  5. tahniah...
    ari ni dapat Be ke-2 untuk tahun ni..
    Y.E.A.Y !!!~

    ReplyDelete
  6. @osHin

    tak masuk contest pape pon... ni Nuffnang bagi sbb birthday sy bulan ni... terkejut jugak mula2 tgk email tu... hehe ~

    ReplyDelete
  7. @Dianaa

    hehe... entah la... ade 15 TGV je yg terpilih... OU no 1 tu... the curve takde lak dlm senarai.. hehe ~

    ReplyDelete
  8. @solomolo

    tahniah jgk solo...

    sama la.. dpt 2 BE jgk untuk tahun ni... (^^,)

    ReplyDelete
  9. untung ler dpt tket free..hehe

    ReplyDelete
  10. @iLa suHaiLa

    hehe... tp tak tahu nak tgk filem apa... byk filem baru yg best belum keluar lagi...(^^,)

    ReplyDelete
  11. @MyMye MyMya

    hehe... best2...tp kalau dpt tgk awal filem yg belum ada kat wayang tp kita da tgk... fuhh.. lagi best.. hehe ~

    ReplyDelete
  12. Meh la tengok wayang kat OU, bole tengok sama2. HAHA

    ReplyDelete
  13. @Dianaa

    haha... ada orang ajak tgk wayang kat OU la..he2 (^^,)

    ReplyDelete
  14. @cik ayin

    hehe... nak..?? nak tengok citer pe..?? (^^,)

    ReplyDelete
  15. Jom la kat OU. Bila nak tengok? :D sabtu or ahad ni Diana nak pegi :D

    ReplyDelete
  16. @Dianaa

    he2..ye2 je awk ni nak g...

    tak tahu lagi lagi nak tgk bila... (^^,)

    ReplyDelete
  17. Haha! Serious la nak pergi sabtu or ahad ni. Bukan gurauan okay :p

    ReplyDelete
  18. @Dianaa

    hehe... nnt confirmkan dulu hari pe...(^^,)

    ReplyDelete
  19. @Dianaa

    hehe... da benda free.. sape nak kasi byk2 kan... (^^,)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com