Tuesday, 21 June 2011

.Trafik Jammed Memang Tak Berbau.


,Fuhh... penat.. tu je yang boleh terkeluar dari mulut aq sekarang ni... padahal bukan aq yang drive... haha ~ aq dok kat belakang macam bos pulak... selesa.. memang selesa... hee ~

,Da macam Le Tour De Langkawi da aq hari ni... dari Selayang ke Klang... turun Shah Alam... singgah Klang balik... hantar membe aq... lepas Maghrib baru patah balik Selayang... nak mengelak jammed... haaa, ambik kau ! memang kena mengadap jugak la jalan jammed kat LDP tadi.. padan muka aq... sape suruh balik lambat... aq memang da tahu memang kena tempuh jugak trafik sesak tu... sabar je... heee ~

,Sempat buat pon satu entri je pagi tadi... dalam malas-malas ni pon aq rajinkan diri buat 3-4 round blogwalking... melawat blogger yang singgah blog aq hari ni... heee ~ terima kasih ye singgah blog ni walaupun hari ni tak sempat nak update entri... lain la kalau aq ada broadband... boleh la dalam trafik jammed tadi aq update beberapa entri... heee ~


NOTA KECIL :

,Lepas ni sambung BW lagi... nak buat pe yang patut dulu... heee (^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri .Trafik Jammed Memang Tak Berbau.

8 comments:

  1. bau asap je la hehe

    Anda akan di hack.. sila tgk sini
    http://www.my-shopping2u.com/2011/06/tanda-password-yang-lemah.html

    ReplyDelete
  2. haha, online blogging?? XD

    hanset la :P

    ReplyDelete
  3. @☀ Izzaty Hedry☀

    hehe... mmg sabar je tadi... sampai nak tertido da tggu jammed tadi.. woohooo !

    ReplyDelete
  4. @sergeant keroro

    hanset tak canggih nak post entri guna henset... heeee~

    ReplyDelete
  5. turun s.alam..wah nnti blh lah hangout..jmpe di s.alam..=)

    ReplyDelete
  6. @BUDAK TINGGI

    haha... belum expert lagi jln kat shah alam... boleh sesat ooo... heee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com