Saturday, 16 July 2011

.[#1] Promote Tetap Promote.


Salam Sabtu semua... (^^,)

,Haa...seperti yang aq janjikan sebelum ni... walaupun agak lambat tapi aq tetap nak promote blog yang alert dengan sambungan segmen yang aq buat hari tu... heee...cuma ada 20 blog je yang telah memberi respon... OK la tu daripada takde langsung...terima kasih semua...

,Aq akan promote secara berperingkat... setiap entri 5 blog aq akan promote...aq promote berdasarkan link yang aq da publish kat SINI...aq hargai semua usaha mereka... aq tak memilih ye...aq promote secara adil dan saksama...haha ~ skema kan ayat aq....heee...


Hira - http://zahiradzul.blogspot.com

Sherah - http://laluan-kehidupanku.blogspot.com

Taufiq Arifin - http://topimagine.blogspot.com

Adrian Aizat - http://adrianaizat.blogspot.com

naga_gemok - http://semangat10naga.blogspot.com


NOTA KECIL :

,Jom terjah dan support blog mereka ni...blog yang lain akan menyusul lepas ni... aq tengah berusaha ni...sape nak tolong aq? heee...

**Terima kasih kerana membaca entri .[#1] Promote Tetap Promote.

18 comments:

  1. saya terjah semua ni malam ni eh? saya nak g kerja dah. haha.

    ReplyDelete
  2. la..............ada lagi rupanya......terlepas nak tengok la.....

    ReplyDelete
  3. wah,.time kasih ezad..abeh kerja kita terjah..

    ReplyDelete
  4. @n a g a_g e m o k

    sama2...best dapat tolong promote blog2 rakan blogger ni...^_^

    ReplyDelete
  5. @kotak bulat

    tunggu jugak KB hari tu join segmen bahagian II tu..tp KB tak muncul pon..=_=

    ReplyDelete
  6. bkn x nk join segmen 2 tu, tpi tarikh tutup tu kn pagi jumaat, time tu tgh sibuk bljr dlm kls.. sbb tu xsmpt nk bw mlm tu... hehe

    ReplyDelete
  7. @Ezzaty Hanan

    segmen tu tambahan je..idea dtg tiba2..hee...buka pon kejap je..hee~

    ReplyDelete
  8. alaa.... yg bhagian 2 tu kb tak phm... :( adoi...terlepas la ni ek... T_T

    ReplyDelete
  9. @kotak bulat

    yg bahagian kedua nk tgk bape penambahan rakan blogger sebelum dan selepas segmen ni...

    takpe la KB...nanti kalau ada lagi boleh la join...^_^

    ReplyDelete
  10. aisho...aku tertgl ketaapi la...tau2 dah tutup je segmen ni..huwaaa..tak dpt nk join...

    ReplyDelete
  11. @ct odah

    alaa...nanti ada lagi segmen lain boleh la join...(^^,)

    ReplyDelete
  12. @sergeant keroro

    aq pon tertutup awal..tak sanggup woo kena serang...haha~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com