Saturday, 16 July 2011

.[#2] Promote Tetap Promote.


,Haaa...okey...aq sambung balik promote blog yang da support segmen aq hari tu dari mula sampai tamat segmen...mereka memang alert...hee...nak tahu sape mereka..?? haaa... jom ronda kat blog mereka ni...haaa, sebelum tu...klik SINI untuk senarai promote blog #1... 

Yana - http://elyanaguitar.blogspot.com

Mate Saya Bulat - http://sitizarizza.blogspot.com

Misz Oniez - http://awekdesa.blogspot.com

Cik Ross - http://rossmerahjingga.blogspot.com

Cik NY - http://jalinankasihkita.blogspot.com

NOTA KECIL :

,Heee...ada ke blogger yang aktif hari Sabtu ni ye...? haha...perkara ni la yang selalu bermain kat dalam fikiran aq bila hari minggu datang menjelma...(^^,)

**Terima kasih kerana membaca entri .[#2] Promote Tetap Promote.

14 comments:

  1. ada! saya hari2 aktif. hehe. ok nanti bleh terjah blog mereka =)

    ReplyDelete
  2. adala....genk pun hari2 on blog..walaupun xda entri baru tp ttp on9 sbb nak Bw heheh

    ReplyDelete
  3. @c genk bah ne

    hehe...hari minggu macam ni kdg2 susah nak update entri..idea entah ke mana pon tak tahu...haha~

    ReplyDelete
  4. ada! aktif dlm senyap . hihi ><

    ReplyDelete
  5. Thanx tolong promote..hehehe

    Jasamu di kenang :)

    ReplyDelete
  6. @valesya

    hehe...ada rupanya yang aktif hari sabtu ni...
    engatkan takde langsung...(^^,)

    ReplyDelete
  7. @Cik RoSs

    sy sekadar membantu rakan2 blogger..terima kasih Cik Ross..(^^,)

    ReplyDelete
  8. thanks izzat...jasamu dikenang ('-,*)

    ReplyDelete
  9. @~~ Mula Sa Puso ~~

    hee..anggap je kat dunia blog ni semua rakan blogger awak...(^^,)

    ReplyDelete
  10. @hira

    thankz hira...sbb menerjah mereka ni..heee~(^_^)

    ReplyDelete
  11. @sergeant keroro

    tu la...hari minggu ni semua blogger nak rehat kot...keluar jalan2 kan...hee~

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi singgah sebentar di Ezad Skytech [dot] com...teruskan memberi sokongan dan tinggalkan komen di entri...kalau LIKE bolehlah klik G+ pada entri ni...

-EzadSkytech-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pengomen Setia Mac 2018

Alexa Rank Ezadskytech.com